Vučić kampanju za formiranje „Narodnog pokreta za državu“ kreće iz Vranja, već se prave spiskovi po fabrikama i javnim preduzećima

VRANJA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u subotu, 11. marta, boravi će u Vranju gde počinje kampanja za formiranje „Narodnog pokreta za državu“. On će u 11 sati u Sportskoj hali održati miting, javljaju beogradski mediji. Potom će boraviti i u opštinama Bujanovac, Trgovište, Bosilegrad, Vladičin Han i Surdulica.

U narednom periodu obićiće i ostale delove zemlje, kako bi u razgovoru sa narodom zatražio podršku za odbranu Srbije.

Uoči dolaska Vučića na jug Srbije u Vranju su, 7. marta, boravili visoki funkcioneri Srpske napredne stranke iz Beograda Darko Glišić i  Dragan Stevanović. Oni su razgovarali sa predstavnicima svih naprednjačkih odbora o organizaciji mitinga podrške Aleksandru Vučiću.

Tada je, kako čitaoci Regionalne informativne agencije „JUGpress“ javljaju, dogovorena kvota, odnosno koliko treba obezbediti građana da prisustvuju mitingu podrške u Vranju.

Reč je o 10 hiljada ljudi. Svi oni, s obzirom na kapacitet ne mogu da budu smešteni u Sportsku halu, ali će najverovatnije po starom već „oprobanom receptu“ naprednjaka mnogi biti ispred objekta, kako bi bila dočarana „ogromna podrška Vučiću“.

Čitaoci javljaju i da se već pravi spisak ljudi po fabrikama, javnim preduzećima i mnogim ustanovama, koji će prisustvovati ovom događaju.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mucenik
Mucenik
1 godina pre

(Ne)narodni, a njegov Pokret
 
Nagoveštenje ΛV da osniva Narodni pokret za drzavu Treci put i pročisćavanje SNS. On ima uspehe u formiranju Radikalne stranke sa Šešpeljem, SNS sa Tomom Diplomom i sada samostalno formira Narodni pokret, ni manje ni više, za državu, a ne za sebe i svojim doušnicima i doslušaocima. Mora da mu je dosadio radikalizovani SNS, poltroni, klimoglavci i uvlakači. Bojim se da bez njih nije u mogućnosti da on i Pokret funkcionišu. Njemu nema spasa bez profesorice Zorane Mihajlović, ona mu kreira put preko Zapada do SAD. Šta će sa „političkom očuha“ Tomom i vođom Šešeljem. Mora da ih učlani pre sebe kao prvi i drugi, a on će biti tek treći, a prvi. Taj pokret možda neće nauditi državi, jer će biti državni, a narodu svakako hoće jer neće imati prefiks narodni. Uostalom, šta će mu narod, kada ga ima i previše, a biće ono šta će biti možda lepo, a više grozno. Narodu je zapisano da sluša i trpi svakoga i svašta bez ograničenja i dosade.

djura
djura
1 godina pre

Ne znamo protiv koga….Ako je Srbija spala da se brani od svog naroda onda nrema ni Srbije ni naroda.

Svetiliska
Svetiliska
1 godina pre
Odgovori  djura

Djuro, kako protiv koga? Pa, protin nas! Oni prave jedne spiskove, a mi pravimo druge. Nema bitke, nema rata, dok ne krene brat na brata. U vekovnoj tradiciji nebeskog i od boga izabranog naroda srpskog. Opa, bato!!!