Vučić kampanju za formiranje „Narodnog pokreta za državu“ kreće iz Vranja, već se prave spiskovi po fabrikama i javnim preduzećima

VRANJA

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, u subotu, 11. marta, boravi će u Vranju gde počinje kampanja za formiranje „Narodnog pokreta za državu“. On će u 11 sati u Sportskoj hali održati miting, javljaju beogradski mediji. Potom će boraviti i u opštinama Bujanovac, Trgovište, Bosilegrad, Vladičin Han i Surdulica.

U narednom periodu obićiće i ostale delove zemlje, kako bi u razgovoru sa narodom zatražio podršku za odbranu Srbije.

Uoči dolaska Vučića na jug Srbije u Vranju su, 7. marta, boravili visoki funkcioneri Srpske napredne stranke iz Beograda Darko Glišić i  Dragan Stevanović. Oni su razgovarali sa predstavnicima svih naprednjačkih odbora o organizaciji mitinga podrške Aleksandru Vučiću.

Tada je, kako čitaoci Regionalne informativne agencije „JUGpress“ javljaju, dogovorena kvota, odnosno koliko treba obezbediti građana da prisustvuju mitingu podrške u Vranju.

Reč je o 10 hiljada ljudi. Svi oni, s obzirom na kapacitet ne mogu da budu smešteni u Sportsku halu, ali će najverovatnije po starom već „oprobanom receptu“ naprednjaka mnogi biti ispred objekta, kako bi bila dočarana „ogromna podrška Vučiću“.

Čitaoci javljaju i da se već pravi spisak ljudi po fabrikama, javnim preduzećima i mnogim ustanovama, koji će prisustvovati ovom događaju.

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mucenik
Mucenik
12 dana pre

(Ne)narodni, a njegov Pokret
 
Nagoveštenje ΛV da osniva Narodni pokret za drzavu Treci put i pročisćavanje SNS. On ima uspehe u formiranju Radikalne stranke sa Šešpeljem, SNS sa Tomom Diplomom i sada samostalno formira Narodni pokret, ni manje ni više, za državu, a ne za sebe i svojim doušnicima i doslušaocima. Mora da mu je dosadio radikalizovani SNS, poltroni, klimoglavci i uvlakači. Bojim se da bez njih nije u mogućnosti da on i Pokret funkcionišu. Njemu nema spasa bez profesorice Zorane Mihajlović, ona mu kreira put preko Zapada do SAD. Šta će sa „političkom očuha“ Tomom i vođom Šešeljem. Mora da ih učlani pre sebe kao prvi i drugi, a on će biti tek treći, a prvi. Taj pokret možda neće nauditi državi, jer će biti državni, a narodu svakako hoće jer neće imati prefiks narodni. Uostalom, šta će mu narod, kada ga ima i previše, a biće ono šta će biti možda lepo, a više grozno. Narodu je zapisano da sluša i trpi svakoga i svašta bez ograničenja i dosade.

djura
djura
13 dana pre

Ne znamo protiv koga….Ako je Srbija spala da se brani od svog naroda onda nrema ni Srbije ni naroda.

Svetiliska
Svetiliska
13 dana pre
Odgovori  djura

Djuro, kako protiv koga? Pa, protin nas! Oni prave jedne spiskove, a mi pravimo druge. Nema bitke, nema rata, dok ne krene brat na brata. U vekovnoj tradiciji nebeskog i od boga izabranog naroda srpskog. Opa, bato!!!