Izložen na uvid deo jedinstvenog biračkog spiska

VRANJE

Gradska uprava obaveštava građane sa područja grada Vranja, kao i sva interno raseljena lica sa Kosova i Metohije, da mogu izvršiti u uvid u birački spisak, tražiti upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku. Uvid u jedinstveni birački spisak, u skladu sa Zakonom koji uređuje zaštitu podataka o ličnosti, može se izvršiti elektronskim putem na zvaničnoj internet stranici Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave i Republičke izborne komisije, na baneru za pretragu, unošenjem podataka o jedinstvenom matičnom broju građana.

Birački spisak izložen je i u kancelariji br. 8 u Uslužnom centru Gradske uprave Vranjhe. Zahtev za upis ili brisanje iz biračkog spiska, izmenu, ispravku ili dopunu podataka građani mogu podneti svakog radnog dana do 31. decembra u 24 časa, kada se donosi rešenje o zaključenju biračkog spiska.
http://www.vranje.org.rs/dokumenta.php?id=10761

Odlukom Narodne Skupštine raspisan je republički referendum radi potvrđivanja Akta o promeni Ustava Republike Srbije, koji se održava 16. januara 2022. godine, u vremenu od 7 do 20 sati.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare