Izložba suvenira i turističkih publikacija

LESKOVAC

Turistička organizacija Leskovac je po petnaesti put organizovala izložbu suvenira i turističkih publikacija. Učešće je uzelo četrdesetak turističkih organizacija iz zemlje i inostranstva. Izložbu je otvorila zamenica gradonačelnika Lidija Dimitrijević i primetila da je izložba suvenira i turističkih publikacija postala tradicija u Leskovcu.

„Današnja izložba je prilika da se upoznamo sa turističkim potencijalom, lepotama i bogatstvima Srbije, koja i te kako ima čime da se ponosi. Svesni toga, naše najbolje maturante srednjih škola svake godine nagrađujemo ekskurzijom po Srbiji, da se upoznaju sa njenim lepotama i raznolikostima. Leskovac svojim posetiocima ima mnogo toga da ponudi jer se diči bogatom tradicijom, prirodnim lepotama i kulturom.“

Gostima je dobrodošlicu poželeo direktor Turističke organizacije Leskovac Nebojša Kocić rekavši da je siguran sam da će iz Leskovca poneti lepe utiske, te da je na izložbu pristigao veliki broj radova. Posebno interesovanje izazvala je i izložba starih automobila.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare