Izgoreo ugostiteljski objekat u centru Vranja i znatno oštećen stan iznad kafića

VRANJE

Vranjski lokal poznat kao „Baba Dika“ koji se nalazi u centru grada u pešačkoj zoni u potpunosti je stradao u požaru. Nezvanično saznajemo da je vatra izbila oko 5 sati ujutro, kada je prijavljen vatrogascima. Oni su odmah došli na lice mesta i lokalizovali vatru koja je zahvatila i stan iznad ovog objekta u kome je smešten jedan kafić.

U stanu živi muškarac sa ženom i taštom koja je odmah zbrinuta na Prijemno trijažno odeljenje Zdravstvenog centra Vranje.

„Žena je kompletno sagledana klinički, laboratorijski i specijalistički u Opštoj bolnici. Ona je u stabilnom stanju, radi potvrde sigurnosti zadržana je na opservaciji i na proveri laboratorijskih analiza“, izjavio je dr Ljubiša Stojilković načelnik Službe za prijem i zbrinjavanje urgentnih stanja Opšte bolnice u Vranju.

Vlasnica stana koji se nalazi iznad lokala Ljiljana Antić vidno potrešena kaže da su ona i muž u ranim jutarnjim satima čuli pucketanje i da nisu znali o čemu se radi, a onda su kroz prozor ugledali odsjaj vatre na zgradi Narodnog muzeja koja se nalazi preko puta. Pozvali su hitnu pomoć i vatrogasce.

Pripadnici Policijske uprave Vranje obavljaju uviđaj.

Još uvek se ne zna šta je uzrok. U požaru je pričinjena velika materijalna šteta.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare