Izabrani najbolji u sportu u 2019. godini

VRANJE

Za najbolju sportistkinju grada Vranja za 2019. godinu proglašena je Emilija Mihajlović, članica ŽOK „Vranje“. 

Titulu sportiste grada Vranja poneo je Miloš Trajković, član GKMF „Vranje“. 

Nagradu za najbolji sportski kolektiv dobio je GKMF „Vranje“, dok je za sportsko iznenađenje kada su kolektivi u pitanju, proglašen Stonoteniski klub „Top spin“. 

Za sportsko iznenađenje grada za 2019. u pojedinačnoj konkurenciji proglašen je Marko Tasić, član KBK „Vranje“. 

Nagrada za životno delo u oblasti sporta dodeljena je Slobodanu Zdravkoviću Makiju. 

Biciklistička sekcija Planinarskog kluba „Železničar 2006“ proglašena je za sportski kolektiv grada za posebno angažovanje i dostignuće u rekreativnom sportu za 2019. godinu. 

Dodeljeno je i posthumno priznanje dugogodišnjem stonoteniskom stručnjaku Dimitriju Mihajloviću. 

Dodeljene su i nagrade za sportske nade godine mladim naraštajima. 

Na izboru za najbolje u vranjskom sportu za proteklu godinu, koji se tradicionalno održava u okviru obeležavanja 31. januara – Dana grada, dodeljeno je ukupno 76 priznanja i nagrada.

U ime rukovodstva grada skupu se obratio gradski većnik za sport Nenad Đorđević koji je rekao da je grad Vranje i u protekloj godini uspešno organizovao niz manifestacija takmičarskog karaktera, revijalne sportske priredbe, školska takmičenja i turnire, kao i stručna usavršavanja sportskih radnika. 

 „Prošle godine smo prvi put organizovali Vidovdanski turnir, Rolerijadu u centru grada, Sportske igre za predškolce i školarce, Seoske igre i Igre na vodi. Omasovili smo i tradicionalne seoske turnire. Kada je u pitanju takmičarski sport, možemo biti veoma zadovoljni postignutim rezultatima u 2019. godini“, rekao je Đorđević.

On je dodao da Grad i dalje razvija sportsku infrastrukturu. Podsetio je da je u toku izgradnja atletske staze, dečijeg terena, teretane na otvorenom i multifunkcionalnog terena za fudbal i košarku, a priprema se i projekat za izgradnju zatvorenog bazena.

Na skupu je govorio i Bratislav Antić, predsednik Sportskog saveza grada Vranja.

Proglašenju najboljih u sportu prisustvovali su i pomoćnici gradonačelnika Saša Pešić i Slavoljub Stojmenović, kao i gradske većnice Danijela Milosavljević i Zorica Jović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare