Iz gradskog budžeta 4,9 miliona za trafo stanicu

LESKOVAC

Danas započeti radovi na izgradnji nove trafostanice, iz koje će se strujom snabdevati  ”Dom partizana”, biće završeni za tridesetak dana.

Kablovi za toplovod se već postavljaju, a čim se partnerno uredjenje prostora oko objekta privede kraju, ovaj sportski objekat dobiće upotrebnu dozvolu.

 Vrednost ugovora je 4,9 miliona dinara, sredstva su obezbedjena iz  gradskog budžeta, a izvodjač radova je novosadska firma ”Gat”.

” Rok za završetak radova je 3o dana, a predmet ugovora izgradnja nove trafostanice, 10,04 kW i njeno povezivanje sa postojećom trafostanicom kod Doma penzionera. Cilj je da imamo bezbednije snabdevanje ovog objekta elektičnom energijom. Ukoliko vremenske prilike dozvole, nadam se da će posao biti završe i ranije”, rekao je direktor JP ”Urbanizam i izgradnja”, Novica Nikolić.

U toku je potpisivanje ugovora sa Preduzećem ”SNL gradnja” iz Leskovca,  izvodjačem radova na parternom uredjenju prostora oko ”Doma partizana”, koje će koštati devet miliona dinara.

Polaganje toplovoda je pri kraju i, nakon još jedne javne nabavke, za koju su sredstva već obezbedjena, objekat je spreman za dobijanje upotrebne dozvole, odnosno korišćenje, dodao je Nikolić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare