Ivan Krstić-Krcko pisao gradonačelniku

LESKOVAC

MOLBA
Uvaženi gospodine gradonačelniče, obraćam Vam se kao prvom čoveku grada sa molbom da obustavite proslavu Nove godine na gradskom trgu,  na koju bi ste utrošile prilična finansijska sredstva za plaćanje izvođača, postavljanje bine i ostalog pratećeg sadržaja koji ide u novogodišnjoj noći.
Imajući u vidu da u Leskovcu postoji određeni broj dece i ostalih građana koji su izuzetno slabog materijalnog stanja, a takođe imamo i određeni broj dece ,koji su u lošem zdravstvenom stanju i nisu u mogućnoosti da sebi priušte novogodišnje paketiće i lečenje. S toga Vam se obraćam pre svega kao roditelju, lekaru i prvom domaćinu našega grada, da iskoristite svoj autoritet i ugled koji imate i donesete odluku o obustavi proslave nove godine na trgu. A finansijska sredstva koja bi ste isplatili za istu, preusmerite na namenski račun sa koga bi se omogućila kupovina novogodišnjih paketića ili uplatila sretstva za bolesnu decu.
Smatram da biste pre svega kao roditelj i lekar ovakvim gestom ulepšali i izmamili osmehe na lica deci koja sebi nisu u mogoćnosti da priušte novogodišnje poklone.
Takođe smatram da bi grad Leskovac bio dobar primer i ostalim gradovima u Republici Srbiji i verujem svi građani Leskovca bili ponosni na tako nešto.

S poštovanjem,

U Leskovcu, Ivan Krstić – Krcko

Prati
Obavesti me o
guest

7 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Nije Mesko mnogo stariji
Nije Mesko mnogo stariji
7 godine pre

Od krcka, da mu se ovaj obraca kao roditelju!

mi ostali gradjani koji su u vecini
mi ostali gradjani koji su u vecini
7 godine pre

Gradonacelnice,

Licno je gospodin koji Vam se obratio, napisao na svom profilu da ce oni svi zajedno slaviti, kada dodju na vlast kad smene Vas. Nisam ljubitelj gradonacelnika, ni Vaseg lika a ni buduceg gradonacelnika Krcka. Mislim ipak da ce bolesnih biti i kad Krcko bude gradonacelnik. Vasa je prednost u sledecem
1.kao doktor znate da bolesti nece prestati dolaskom demokrata na vlast
2.da su bolesnu decu upotrebili u politiku
3.da dok ste Vi gradonacelnik Vi mozete pomoci boljim raspolozenjem i bolesnima
4.da nemaju svi para da idu nekud a da su slavlja potrebna
5.zivi se ne odricu veselih trenutaka
6.da postoje institucije za pomoc obolelima i da je novac od nobogodisnje proslave nedovoljan koliko im bolesnih i zalud je odricanje od neceg sto koristi svima
7. svaka ideja koja ima uporiste u kampanji ne treba da dobije podrsku, jer je ovo pocetak njihovih internet peticija protiv vlasti oni ne mogu da sakupe dovoljan broj potpisa da bi imali legitimeitet da Vam pisu u ime svih nas
8.veselje zelimo mi ostali koji moramo da budemo ispunjeni da bi radili, da bi bolesnu decu pomagali

Zamislite danas je neko umro negde i tuzan je dan nekome. Hajde da sve stane? Pa to ne pomaze nikome. To su trikovi. Zna se sta je sistemska pomoc i to je jedino resenje. Posto su demokrate srusile sistem socijalizma a nista novo nisu ponudili sada zele da miniraju ovaj sistem.

Cim priznate ideju ulice, srusili ste sistem. A oni su na ulici. Posle debakla sa svojim izborima gde bi bili? Na ulici sa praznim papirom, nema potpisa, bezi narod od takvih. Ne silazite na teren ulicne borbe. A tu Vas upravo pozivaju. Sve ideje dolaze sa strane, pa i ova. Demokrate su navikle da im sufliraju sa stane. Ovo je ko zna koja ideja i nesto ne prolazi. Samo naivni gradonacelnici popustaju jer ne vide odakle vetar duva. Iz inostanstva ih zagrevaju, podgrevaju podizzu borbeni moral daju neke akcije.

Lepo objasnio covek u komentaru za gospodina koji Vam pise. Procitajte

http://jugpress.com/raspusten-gradski-odbor-ds-u-leskovcu/#comment-3576

A kad on više ne bude gradonačelnik,
A kad on više ne bude gradonačelnik,
7 godine pre

ima svi da se razbolimo i sneveselimo! Nastupiće epidemija tuge. 🙂

Šala na stranu, delim tvoje mišljenje da je lečenje bolesnih sistemsko pitanje i da ga tako treba i rešavati. Ova kvazi inicijativa je samo odraz trenutne političke bezidejnosti žutog preduzeća i predstavlja najobičniju polupismenu demagogiju. Ali takođe treba reći i da je Cvetanovićev odgovor još veća demagogija, jer premijer i ministar zdravlja nikada nisu izjavili da će se smrtno bolesna deca lečiti iz budžeta a ne SMS porukama. Zarad objektivnosti, ovaj problem je bio prisutan i u vaktima nekih drugih premijera, ali ipak ne u ovakvoj meri.

U svakom slučaju, ja još uvek nisam siguran da li je medijska komunikacija između ova dva lika samo smešna, ili možda ipak i pomalo tužna? Osećanja su mi nekako pomešana.

Po pitanju nečeg drugog imam mnogo manju dilemu. Ne znam dal’ me utisak vara, ali rekao bih da ste Vi i gospodin koji je “lepo objasnio”, u stvari jedna te ista gospođa. 🙂

Dil
Dil
7 godine pre

Klasican dil. DS Leskovac radi za meska, tako da nemoj pisati gluposti.

bi ste! upatila sretstva!
bi ste! upatila sretstva!
7 godine pre

leeeleee! I opet leelee!

messs
messs
7 godine pre

Nemam ništa protiv..deci se najviše pomaže radom, stvaranjem, iz koga država naplaćuje poreze pa pomaže deci..ovaj Krcko nema posao, po profesiji je besposličar iz Leskovca celog svog života. Ne prima platu, ne zaradjuje kao vlasnik firme, ne plaća porez, živi na teret drugih ljudi. I to ceo svoj život. Prodaje na crno lubenice. I gde je on tu pomoć za decu? jeftinom demagogijom? piranjem pisama koje neko objavljuje jer nema šta? ne zna se gde je veća propast kod vlasti ili opozicije..retko je kad u višestranakoj istoriji Srbije opozicija bila ovako loša sa krccima, kenama, balšama i šulima..

Gazdarice, ti baš retko pratiš gluposti.
Gazdarice, ti baš retko pratiš gluposti.
7 godine pre

Ali vidim da ponekad umeš to da nadoknadiš. I to za medalju!