Ispoštovati rok za pripremu finansijskih planova

VRANJE

 

Članovi Gradskog veća u Vranju razmatrali su Upustva o pripremi predloga finansijskih planova za 2017. godinu. Na osnovu ovog dokumenta korisnicima budžeta se nalaže da odmah počnu  intenzivne pripreme predloga planova i ispoštuju zakonom propisan rok do 1. septembra 2016. godine.

Vranje Gradsko vece 1 4 avgust

Bilo je reči i o predlogu Aleksandra Janjića, člana Gradskog veća koji se odnosi na sanaciju rečnog korita Vranjske reke u naselju ispod autoputa. Dogovoreno je da Sekretarijat za inspekcijske poslove i zaštitu životne sredine izda nalog Direkciji za razvoj i izgradnju grada i JKP „Komrad“ za rešavanje ovog dugogodišnjeg problema.

Na inicijativu Miroljuba Stankovića, člana Gradskog veća, povodom zahteva meštana mesne zajednice Rataje, naloženo je Zdravstvenom centru da omogući bolji rad zdravstvene ambulante u ovom selu. Usled povećanog broja krupnih glodara, Grad Vranje predlaže svim relevantnim činiocima da preduzmu odgovarajuće mere radi zaštite lokalnog stanovništva od zaraznih bolesti.

Gradsko veće podržalo je i inicijativu Komesarijata za izbegla i interno raseljena lica kojom se predviđa da 30 socijalno ugroženih raseljenih porodica ostvari pravo na novčanu pomoć u iznosu od 15.000 dinara.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare