Investitor od lokalne samouprave preuzeo parcelu za Poslovno uslužni centar

VRANJE

U Vranju je danas izvršena primopredaju lista nepokretnosti zemljišta između gradonačelnika Slobodana Milenkovića i predstavnika Privrednog društva „Immobalcan“ d.o.o Beograd, Martina Pacovskog i Martina Duha.

Na osnovu toga Privredno društvo „Immobalcan“ d.o.o Beograd postalo je novi vlasnik parcele na potezu ulica Bulevar AVNOJ-a, Pariske Komune i Moše Pijade. 

Primopredaja je na osnovu ugovora koji je između Grada i ovog investitora potpisan početkom juna. 

Njime je predviđena prodaja zemljišta od 18.241 kvadratnog metra, za 259.500.114 dinara.

Na ovoj lokaciji investitor planira izgradnju tržnog centra koji će imati lanac butika, restoran i parking. Objekat će početi da radi tokom 2020. godine.

 „Lokacija koju ste odabrali spada u najatraktivnije u gradu, koji ima veoma dobru poziciju na Koridoru 10. Potrudićemo se da ispunimo vaša očekivanja, jer želimo da dovedemo međunarodne brendove u Vranje, što će biti od značaja za ceo region. Ono što je najvažnije je otvorićemo nova radna mesta“, rekao je gradonačelnik.

Martin Pacovski, vlasnik kompanije „Immobalcan“ je rekao da će već tokom izgradnje biti uposlene lokalne građevinske firme, a kad objekat budne otvoren posao će dobiti oko 200 radnika.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare