Inspekcija naložila rušenje lokala kod Vojne ambulante

LESKOVAC

Po nalogu Građevinske inspekcije srušen je lokal u ulici Branislava Nušića 1.

Razlog rušenja je krov koji je popustio i postojala je opasnost da se uruši i ugrozi korisnike prostora ili slučajne prolaznike, tvrde odgvorni.

Direktor JP „Dom“ Vladimir Đorđević kaže da je tu, pored jednog lokala koji je koristila Socijaldemokratska partija Srbije, bio i magacinski prostor koji se nije koristio.

„Na žalost, bila su potrebna velika sredstva za sanaciju. Pošto mi to nismo imali, morali smo da postupimo po nalogu građevinske inspekcije i objekat je srušen. Isti objekat nije bio predmet restitucije“ rekao je Đorđević za JUGpress.

5
Ostavite komentar

avatar
2 Tema komentara
3 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
5 Autor komentara
autokratijazloupotrebaputer sve debljiNaniUžas od korupcije Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Nani
Gost
Nani

Ruse da Bagdala gradi, a sto njegova zgrada pored ne moze da dobio prikljucak za struju jer nema dozvolu to nije bitno?!?!
MITO gospodo, nece imati mesta za sve u prdekani kad se promeni vlaS. 🙂

puter sve deblji
Gost
puter sve deblji

Jasminku menja zbog Yure. Frenki pumpa nezakonito dobila papire. Vraca Zikicu na dozvole jer se on lakse podmazuje. Ne pada rejring zbog aktivista, vec zbog ljudi koji guraju nezakonite odluke, koji grabe privilegije, koji familiju zaposljavaju na budzet a gradjane teraju kod privatnika. Ti koji najvise iskoriste stranku, oni je srozavaju. Ugled SNS partije je opao. Zbog pobratimi Bagdale, zbog kumovi, zbog zene, zene i zene, zbog dozvole mimo zakona, zbog bahacenja i demonstracije sile.

zloupotreba
Gost
zloupotreba

Pa da,mi decu imamo za bacanje kapitalistima da ih eksploatisu, a njihova su deca zlata vredna, nivo od poreklo. Cista zloupotreba polozaja svake vrste i funkcije i stranke, a od struku, nema ni S, samo dr. Ovo je tacka na kraju recenice a ne poza dr, jerbo oni samo naucili da iza dr ne ide tacka, a ne znaju da iza dr ide znanje.

autokratija
Gost
autokratija

Najvaznije stvari se desavaju u San Marko, umesto u skupstini. Nema strucnog razvoja grada, vec samo razvoja tracanja, pracenja ko, sta, gde, s kim, zbog cega, a u selendru se lakse komanduje sa zatupljeni. Isto lice vodi skupstinu, grad, preduzeca, zaposljavanje, investicije, sve u jednoj osobi. Apsolutna kontrola, centralizovano upravljanje jedne osobe resursima svih je opasno. Skole vani svedeni na klimanje s glavu, ulagivanje, ucenjeni, jer im zivot zavisi od hednog boga njihovog zivota i smrti. Nevidjen oblik diktature modernog vremena.

Užas od korupcije
Gost
Užas od korupcije

A onda je Bagdala dobio proširenje za novu zgradu. Uskor počinje izgradnja ali nadamo se da će svi završiti u zatvoru posle promene vlasti. Bagdala je privatnik i njegovo je da se bori za profit ali ova građevinska inspekcija je ogrezla u korupciji i niko ne reaguje.