I ove godine organizovano umrežavanje studenata

LESKOVAC

Po četvrti put se održava UMrežavanje studenata sa ciljem razmenjivanja iskustava i informacija, pružanja podrške, ali i razmene ideja kako bi oni u svom radu doprineli razvoju lokalne zajednice. Jelena Miljković, članica Gradskog veća, poželevši im uspešan boravak na Zlatiboru, gde se održava manifestacija, rekla je da se u Leskovcu trud, marljivost i zalaganje uvek vrednuju, a da će se broj studenata sa ovogodišnjih 50 dogodiner uvećati na 100.

Anja Stojanović, student treće godine Elektrotehničkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, smatra da je ovo još jedan projekat koji pokazuje koliko je pažnje usmereno na mlade.

„Verujem da ćemo se svi lepo družiti, razmeniti svoja znanja i iskustva i da ćemo se vratiti puni energije za narednu školsku godinu.“

Ideju za ovaj vid saradnje predložio je 2019. godine član Gradskog veća Stefan Kitanović, koji značajno učestvuje u organizaciji svih ovih godina, dodaje da mladi ljudi moraju da iskoriste svaku priliku za sticanje novih znanja, kontakata i iskustva.

„S tim u vezi smatram da ovo jeste takva prilika i da se uvek vratimo sa novim idejama i doprinosima.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare