I direktor Milenijum tima Bošnjak sa Vučićem na ispraćaju u Kosjeriću

LESKOVAC-KOSJERIĆ

Jedan od direktora kompanije Milenijum tim, koja je tužila osnivača Regionalne informativne agencije JUGpress Centar za demokratiju i razvoj juga Srbije zbrog prenošenja press konferencije Narodne stranke, Ivan Bošnjak bio je jedan od vrlo važnih gostiju na ispraćaju u vojsku sina vlansika Informera u Kosjeriću.

To pokazuju objavljeni snimci na društvenim mrežama na kojima se vidi kako Bošnjak seda pored predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog sina Danila.

Bošnjak je i privatno tužio osnivača JUGpressa i glavnu i odgovornu urednicu Ljiljanu Stojanović za “duševni bol” zbog istog teksta za koji je već tužila kompanija i, zajedno sa svojim ortakom Stojanom Vujkom traže odštetu od dva miliona dinara.

Njihova firma Milenijum tim u dve tužbe za izveštaje sa press konferencija u Leskovcu i Vranjskoj Banji traži odštetu od 200.000 evra.

Ova kompanija je u dva navrata tvrdila u saopštenjima da je naloženo smanjenje odštetnog zahteva na po 100 evra po tužbi ali ti podnesci sa izmenema još uvek nisu stigli ni JUGpressu niti ostalim tuženim medijima.

Ali je zato na adresu JUGpressa i Ljiljane Stojanović PET puta poslata ista tužba za “duševni bol” za odštetnim zahtevom od dva miliona dinara.

A u tužbi Mileniju tim izmedju ostalog navodi da je njihovom žigu umanjena vrednost i zbog tvrdnje , koju su lideri Narodne stranke izneli na press konferencijama, sa kojih je JUGpress, kao i svi ostali leskovački mediji izveštavao ali smo samo mi tužbeni, da su bliski sa vrhom vlasti u Srbiji i da zbog toga dobijjhu unsone poslove koji se plaćaju iz javnih budžeta.

U tužbi Milenijum tim odbacuje te navode što znači da se sasvim slučano i ničim izazvano desilo da jedan od njihovih direktora, koji je zakupio na svoje ima 521 hektar zemlje na kojoj je bila leskovačka “Plantaža” ( a firma iz sistema Milenijum tima kupila 200 hektara) sedne baš pored predsednika Srbije Aleksandar Vučića na ispraćaju u Kosjeriću.

Čuda i slučajnosti u zemlji Srbiji nikad dosta.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Jordan
Jordan
2 godine pre

Lele lele, još 200.000 evrića… Puče još jedan harač