Humanitarna akcija za Stefana

VRANJE

Radionica za izradu torti i kolača „Bubamara – Slatki svet“ u centru Vranja organizovala je humanitranu akciju radi prikupljanja novca za nastavak lečenja Stefana Arsić iz Neradovca.

Vranjanci su u velikom broju podržali akciju, kao i mnogo puta do sada kada su slične organizovane u cilju pomoći obolelima od teških bolesti.

„Zadovoljni smo kako je akcija prošla. Najavili smo je mnogo ranije i to je jedan od razloga. Nadali smo da će se građani odazvati u velikom broju, ali ovo je iznad naših očekivanja, zbog čega nam je posebno drago. Sav prihod ide na račun Stefana Arsića za nastavak njegovog lečenja u Atini. Neophodno je da se obezbedi 30.000 evra“, kaže Marija Dejanović iz Radionice za izradu torti i kolača „Bubamara – Slatki svet“.

U akciju su se uključili i ugostiteljski objekti „Gradska meana“ i „Tri lepe“, prodajom slanih obroka, pljeskavica i sendviča.

Prihod od humanitarne akcije biće uplaćen za lečenje dvadesetpetogodišenjeg Stefana, kome je zbog karcinoma amputirana noga i koji bi trebalo lečenje da nastavi u Atini. Mladić je u borbi sa opakom bolešću prošao dva ciklusa hemioterapije i operaciju.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu Stefanu mogu to da učine uplatom na dinarski račun 160-480700-75, kao i na devizni 00-540-0002247.3, ili slanjem poruke sa sadržajem 352 na broj 3030.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare