Haziri na fejsbuku: Uzećemo Preševo, Bujanovac i Medvedju sprovodeći Rezoluciju Skupštine

GNJILANE

Predsednik opštine Gnjilane Ljutfi Haziri i potpredsednika Demokratskog saveza Kosova (DSK) sinoć je odgovorio na izjavu predsednika Skupštine Kosova Kadri Veseljija o tome da bi voleo da  Preševo i Medvedja budu deo Kosova ali da “nema šta da daju”.

On je na svom fejsbuk profilu napisao, “Vidi ti njega, Luli (tako Haziri zove Veseljija) je rekao da Preševo, Bujanovac i Medvedju ćemo uzeti za džabe . Ja mu kažem da ćemo Istočno Kosovo ( tako Albanci sa Kosova i sve češće iz Srbije zovu ove tri opštine) uzećemo sprovodeći  Rezoluciju Skupštine Kosova od 6. 6. 2013 godine koja je još na snazi. Luli nema ništa za džabe na ovom svetu. Dajemo za da uzimamo… Jel ti to jasno?, napisao je Haziri .

(Fotografija sa fejsbuk stranice)

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Skaka 61
Skaka 61
6 godine pre

Objavite ovakav članak a onda se pozovete na zakonik, koji izgleda jedino vi tumačite kako tumačite, ili……Verovatno će te objaviti ovaj moj zaključak, i insinuaciju.

Ron Jeremy
Ron Jeremy
6 godine pre

Свет (нажалост) данас живи своју 1938.годину. Након ње, брзо ће доћи и 1941. А онда ће они узети само своје личне ствари. Неки. Који стигну.