Hasani: Vlada Srbije ne želi da se bavi našim problemima

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PREŠEVO

Narodni poslanik u Skupštini Srbije Fatmir Hasani rekao je danas za JUGpress da će verovatno biti organizovani protesti Albanaca na jugu Srbije, koji su ranije najavljeni za danas, ali da ne zna kada će to biti.

“ Moramo da održimoj taj skup zbog toga što Vlada Srbije ne razume nas i neće da se bavi našim problemima”, rekao je Hasani.

“ Ja sam pokušavao tri ipo godine da budem poslanik koji na kulturan način traži sve što nama nedostaje ali to nije išlo. Na početku sam samovovljno bio i u parlamentarnoj većini, partija je tako odlučila, predali smo i zahtev kod predsednika Vučića, ali to nije išlo i ništa nije ni početo od toga što je obećano”, rekao je Hasani.

Dodao je da se “sada jasno vidi da Republika Srbija neće da se bavi našim problemima, a mi te zahteve imamo već 30 godina”, rekao je Hasani. “Mi smo poslednja od svih manjina u Srbiji i treba da postoji dobra volja među onima koji se bave ovim problemima i očekujemo da će se u budućim mesecima nešto ipak promeniti na bolje”, dodao je on

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare