Grujić: Otvoreno pismo dr Aleksandru Rangelovu

LESKOVAC

Poštovani dr Rangelov,
Obraćam Vam se ovim putem jer Vi i vaši najbliži saradnici “spinujete” i plasirate razne dezinformacije o meni pa stoga želim da upoznam širu javnost o mojoj i vašoj saradnji.
Istina i samo istina je da ste na sastanku koji smo imali, Vi i Vaš saradnik Srbislav Antić meni ponudili saradnju sa vašim udruženjem gde smo se dogovorili da učestvujem na izborima na listi čiji ste Vi nosilac,a da moja pozicija na listi bude između 5-og i 10-og mesta,jer u tom momentu niste znali koliko pripadnica lepšeg pola po zakonu moraju da budu na listi. Ja sam vam tada rekao da ću razmisliti o tome i da ću Vas obavestiti.
Posle par dana me je pozvao Srbislav Antić koji je došao kod mene i gde sam mu ja rekao da prihvatam Vašu ponudu. U međuvremenu sam imao ponude iz raznih političkih organizacija,a takođe me je pozvao i kordinator jedne političke stranke koji mi je nudio mesto poverenika i prvo mesto na njihovoj listi,ali ja sam odbio uz obrazloženje da sam se već dogovorio sa Vama i dao svoju reč,te stoga sam odbio ponudu i poželeo im sreću u daljem političkom radu. Od tog dana sam se uključio u rad Vašeg udruženja i aktivno učestvovao u sakupljanju potpisa i administrativnih radnji oko predaje liste. Kada je došao dan za predaju liste, vi ste imali Upravni odbor udruženja gde ste dali predlog da i mi ostali koji nismo u UO ostanemo i nekim korisnim savetima ili sugestijama pomognemo u donošenju odluke oko formiranja liste. UO je glasao i odbio Vaš predlog i ostali članovi su napustili službene prostorije dok UO ne donese odluku. Sastavili ste listu i pri tome niste uzeli u obzir dogovor sa mnom i sa još nekim ljudima sa kojima ste isto imali dogovor pa sam ja saznavši od Srbislava Antića koji sam broj na listi demostrativno napustio prostorije,a kasnije saznao da nisam jedini to uradio. Čekao sam 2 dana da me pozovete i uputite izvinjenje zbog nepoštovanja dogovora,ali Vi niste našli za shodno da to uradite. Zato sam predao povlačenje svoje kandidature i odustao od dalje saradnje sa Vama i udruženjem “Svi za jednog,jedan za sve-dr Aleksandar Rangelov.
Ovim putem bih obavestio javnost da nisam nigde “preleteo”, a da takođe nisam ni “ubačeni element” kako tvrde članovi udruženja. Istina i samo istina je da nisam bio član nijedne stranke i političke organizacije osim Demokratske stranke Srbije u kojoj sam bio član
od 1998-e godine pa do njenog gašenja.
Želim Vam uspeh u životu i profesionalnoj karijeri,ali na žalost ne mogu da Vam poželim uspeh i u političkoj karijeri jer ne držite datu reč. A pošto volite da citirate Njegoša, evo vam za kraj moj omiljen stih iz Gorskog vijenca. „Svak je rođen da po jednom umre, čast i bruka žive dovijeka.“

                                                              Srdačan pozdrav,
                                                             Grujić Milivoje
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare