Gradski odbor Srpske napredne stranke u Vranju obeležio je svoju slavu, Sveta Petku

VRANJE

Obeležavanje slave Srpske napredne stranke počelo je u Sabornom hramu Svete Trojice u Vranju svetom liturgijom i sečenjem slavskog kolača. Osim najužeg rukovodstva stranke na lokalu, među kojima je bio i lider vranjskih naprednjaka i narodni poslanik Slaviša Bulatović, prisustvovali su brojnu simpatizeri i građani.

Domaćin i narodni poslanik u prošlom sazivu Skupštine Srbije Milan Ilić čestitao je slavu svima koji danas obeležavaju ovu sveticu. Posebno je čestitao i svim naprednjacima, članovima i simpatizerima SNS.

„Velika mi je čast što sam kum, odnosno domaćin slave, i srećan sam što sam prošle godine na istom ovom mestu preuzimao kumstvo. Želja mi je bila da ove godine slavu proslavimo kako dolikuje, zajedno kao porodica u Gradskom odboru. Srećan sam što je mati Paraskeva uslišila te naše želje, jer svi znamo da smo prethodnih nekoliko godina zbog pandemije virusa korone bili uskraćeni da zajedno sa svojim članovima proslavimo našu slavu i što smo na teži način uvideli koliko, pre svega, zdravlje znači svima nama“, reko je Ilić.

On je slavu predao novom kumu Zoranu Dimitrijeviću, direktoru vranjskog „Komrada“.

„Poželeo bih svima koji danas slave da do naredne godine budemo u miru i veselju. Sada vidimo koliko su nam značajani mir i blagostanje. Mislim da ćemo sa ovakvim političkim rukovodstvom koje imamo, uspeti da naš brod, koji se zove Srbija, vodimo kroz neke mirne vode, sa što manje trzavica, tekoba i muka. Teška su vremena i bitno je pokazati slogu i jedistvo“, rekao je Dimitrijević.

U prostorijama stranke vranjski naprednjaci su održali koktel na koji su pozvali sve koji žele da uveličaju njihovo slavlje.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare