Gradski odbor SNS: Nismo sekta

VRANJE

Povodom saopštenja tzv. Saveza za Srbiju u kojem se vređaju predstavnice Unije žena Srpske napredne strane, Gradsko odbor Vranje najoštrije osuđuje ovakve neprimerene političke ispade, navodi se u saopštenju naprednjaka.
“Pre svega smatramo da je ovo saopštenje ili ako hoćete pokušaj saopštenja uvreda za zdrav politički razum i iole pismenije ljude sa bar malo političkog morala.
Gospodo, Srpska napredna stranka nije nikakva sekta već najdominantnija politička organizacija na ovim prostorima čiju politiku podržava ogromna većina građana, dok ste vi jedan politički bućkuriš smućkan po oprobanoj 5 oktobarskoj recepturi, a sastavljen od klerofašista preko kvazi levičara do tajkuna i neostvarenih glumaca. Znajte da vam ova politička farsa neće proći koliko god da vam neki strani savetnici svestrano pomažu u kampanji nasilnog preuzimanja vlasti, jer narod nećete dva puta prevariti.
Ako ste zaista autentični poštovaoci ljudskih prava a pre svega prava žena, morali ste da osudite ove prizemne i primitivne uvrede glumca i političara u pokušaju. Ovakav obrazac političke komunikacije i odnosa prema ženama je apsolutno neprihvatljiv čak i za dotičnog gospodina koji ima velike političke ambicije. Ali kako reče otac Tadej, kakve su vam misli takav vam je i život.
Mi iz Srpske napredne stranke i ne očekujemo kajanje i izvinjenje od vas gospodo. Na kraju krajeva, šta možete očekivati od sklepane političke družine koja nema ni hrabrosti da stane na čelu protesta već se krije iza fiktivne građanske inicijative jer se plaši svoje nesposobnosti, nepopularnosti i još jednog političkog i izbornog neuspeha. Tišina i prazno šetalište će vas otrezniti sutra u 18 časova”, navodi se u saopštenju koje objavljujemo u integralnoj verziji, bez ikakvih korekcija.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
DS Propo
DS Propo
5 godine pre

“Kako reče otac Tadej” kakva vam je sekta takav vam je i život.