Gradska opština Medijana pomaže penzionerima

NIŠ 

Predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić posetio je danas Udruženje penzionera Grada Niša sa ciljem da se upozna sa potrebama penzionera , ne samo Gradske opštine Medijana, već svih onih koji žive u gradu.

Udruženje penzionera Grada Niša ima 9800 članova, a ako računa da oni imaju svoje porodice i da na neki način i njima pomažu preko udruženja to ispadne četiri puta više. Penzioneri su prilikom posete pedsednika Kocića naglasili da su im najpre potrebne prostorije radi održavanja sastanaka,.

“ Gradska opština Medijana sa zadovoljstvom  ćeizaći u susret i pomoći pri rešavanju ovog problema, kao i otvoriti svoja vrata kada god je to potrebno” rekao je Kocić.

I ove godine, po rečima Nebojše Kocića opština Medijana planira da organizaciju izleta za stotinu penzionera u Prolom Banji ili nekoj drugom turističkom mestu, ali će dogovor biti konkretizovan u narednom periodu.

Niška organizacija penzionera osnovana još 10. oktobra 1946. godine,ove godine puni 73 godine.

-Naše bake i deke brinu o unucima, i zato najveća niška opština mora da brine o njima, jer je kao i oni posvećena u svojoj politici najmlađima. Svako od njih je na neki način pomogao da naš Niš bude bogatiji, lepši, jer su svi oni negde radili i prihodovali, naglasio je prvi čovek Medijane.

Udruženje penzionera Grada Niša ima pet opštinskih organizacija, na teritoriji svih gradskih opština.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare