Gradonačelnikov doberman najlepši, pohvalio se sam na društvenim mrežama

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović pohvalio se na svom fejsbuk profilu da je njegov pas, doberman Hanibal, “najlepši pas u razredu” na danas održanom Medjunarodnom takmičenju u Leskovcu.

Cvetanović je dobio i plaketu Kinološkog društva al kao gradonačelnik za podršku ovoj manifestaciji iz budžeta grada..

Evo šta je napisao Cvetanović koji u kolekciji “naj” ima i najlepše dvorište, najboljeg štiglića a sam je bio i “najdžentlmen”.

” Da li postoji bolji način da se provede nedeljno prepodne od posete Izložbi pasa svih rasa koja se tradicionalno održava u našem gradu po 14. put? Pored prilike da popričam sa ljubiteljima ovih divnih životinja, kako iz našeg kraja, tako i šire, i sam sam sa svojim najmlađim psom učestvovao u takmičarskom delu izložbe. Članovi moje porodice i ja brinemo o našim psima sa mnogo posvećenosti i ljubavi, pa je nacionalna titula CAC za najlepšeg psa u razredu koja je pripala dvadesetomesečnom dobermanu Hanibalu, nama još draža. Drago mi je što sam u parku Kralja Petra Prvog video mnogo mladih ljudi sa decom koji su uživali u izložbi u kojoj je učestvovalo skoro 400 pasa.”, objavio je Cvetanović na svom fejsbuk profilu.

Podsećanja radi, ubrzo pošto su mu dvorište proglasili za najlepše, ekspresno je prestao da postoji Centar za ekonomiku domaćinstva “Danica Vuksanović”.

Nadamo se da takva sudbina neće zadesiti i Kinološko društvo posle današnje titule za gradonačelnikovog psa.

Prati
Obavesti me o
guest

15 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mare
Mare
2 godine pre

Ljiljana, hajde, molim Vas, sklonite ovu ružnu fotografiju sa portala. Sledeća faza je da nas ubeđuje da je lep i da pobedi u izboru za najlepšeg i najzgodnijeg muškarca u Leskovcu. >Titulu za najdžentlmenstvo je dobio jer tuče žene, najlepše kuče je ono koje je kasapio makazama…

Doberman
Doberman
2 godine pre

Da se vlasnik prijavi “Levitijanu”. Ups, pa oni sarađuju, a nije ni nacionalna manjina …

Pertackibot
Pertackibot
2 godine pre
Odgovori  Doberman

Kako nije? Pa ljakse je… Ups, pa oni nisu manjina.

Samo primeċujem
Samo primeċujem
2 godine pre

Rat je mir, sloboda je ropstvo, neznanje je moć, botovi su iskreni, Mesko i njegovo kuĉe su najpametniji…

Oh sir, you forgot your сир међу зуби
Oh sir, you forgot your сир међу зуби
2 godine pre

Opasni “momci” vole “opasne” pse, koje maltretiraju i nad kojima mogu intelektualno da dominiraju. Kažu da se ceo život .rći sa takvim kerovima Trebalo je da ga prođe, al nije, onog momenta kad je kupio od Vučića i SNS kerove i keruše u obliku ljudi.

Cacib
Cacib
2 godine pre

Ja bi čestitao gradonačelniku, jer bez njega, doberman ne bi imao nikakve šanse!

Sanja
Sanja
2 godine pre

Da li je, nije ili kako gradonacelnikov pas najpametniji, nebitno je. Bitno je da je ova manifestacija danas bila prelepa. Od mesta na kome se odrzavala manifestacija pa sve do raznolikosti pasa. Uzivali smo.

Džokej
Džokej
2 godine pre
Odgovori  Sanja

Pitajte stanovnike iz okoline da li je njima bilo prijatno? Ne verujem da bi se i 10% složilo sa Vama Sanja. O “minulom radu” kučića da ne govorim…

Oh sir, you forgot your сир међу зуби
Oh sir, you forgot your сир међу зуби
2 godine pre
Odgovori  Sanja

Ne brini, Sanja. Na sledećem takmičenju proglasiće tebe za najpametniju. Tada će ti biti bitno.

Djura Leskovac
Djura Leskovac
2 godine pre

Ne treba njemu Hanibal. Njemu je potreban lektor!

Džokej
Džokej
2 godine pre

Da li gradonačelnik zna da je zabranjeno (ne znam da li je i kažnjivo) da se dobermanima kupiraju uši i seče rep? Bila li je neka veterinarska inspekcija na takmičenju i kakvi su to kinolozi koji ocenjuju ovako, slobodno mogu da kažem, unakažene pse.

zakon.png
Aca
Aca
2 godine pre
Odgovori  Džokej

Kupiranje uši i sečenje repa psima je zabranjeno u pojedinim zemljama EU od pre nekoliko godina, kod nas nije kao ni u zemljama iz okruženja.

Džokej
Džokej
2 godine pre
Odgovori  Aca

Izvini, a odakle sam ja kropovao ovaj član Zakona? Možda iz nekog zakonika iz “pojedinih” zemalja EU? I zar nismo odavno “harmonizovali” zakone iz oblasti poljoprivrede i veterine? Opet selektivno primenjivanje?
p.s.Doduše, nije na ćirilici, možda je zato nejasno…

Biċeš lepši
Biċeš lepši
2 godine pre
Odgovori  Aca

Sve što nije zabranjeno ne znači da je ispravno. Ajd, Aco, da tebi iseĉemo uśi.

Požarni
Požarni
2 godine pre

🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰 🥰