Gradonačelnik Leskovca na Džipijadi u Italiji i Sloveniji

LESKOVAC

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je čitave ove nedelje odsutan zato što učestvuje u “džipijadi” koja je ovog puta odbarano društvo odvela u Sloveniju i Italiju.

Džipijadu organizuje Klub “Justinijana Prima 4×4” a vodja puta je direktor Regionalne privredne komore Leskovac Goran Jović.

Sem Cvetanovića na džipijadi je i predsednik opštine Trgovište Nenad Krstić.

Ekipa je krenula u ponedeljak 14. oktobra iz Leskovca sa 15 džipa, sem Slovenije i Italije boraviće i u Austriji a vraća se u petak.

Prema ranijim tvrdnjama iz ovog kluba učesici džipijade navodno sami snose troškove ovih putovanja ali nije jasno da li se to “sami” odnosi na sve.

Takodje je u ovom trenutku nepoznanica kako svoje odsustvo od nedelju dana sa radnih mesta gradonačelnika Leskovca i predsednika opštine Trgovište “pravdaju” Cvetanović i Krstić, službeni put (što znači i dnevnice) odmor, slobodni dani neplaćeno odsustvo. . .

Prati
Obavesti me o
guest
2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Goran Markovic
Goran Markovic
1 godina pre

Naredno i bahato.
Kakav narod takva i vlast. Od vrha vlasti pa do mesnih zajednica. Sve je to od vodja navijacaa pa do ulicara ili bplje receno bivsi radikali.

Lepa Brena
Lepa Brena
1 godina pre

A karavam cine: Mesko, Dzavta,D.Jovic Cekavica ,braca Gros,Marko Maja pek , Vlasnik Nena sop itd itd. Karavan prijateljstva. Docekuju ih u Valdanjo braca Jankovic iz Medvedje. Ja tebi vojvodo ti meni serdare. A ovamo privredna delegacija. Boze ima li te. Fali samo Arsic iz Medvedju.