GRADONAČELNIK LESKOVCA GORAN CVETANOVIĆ PREŠAO U DS !!!

 

LESKOVAC

Prava medijska i stranačka „bomba“ odjeknula je Leskovcem! Gradonačelnik Goran Cvetanović napustio je kormilo Srpske napredne stranke i prešao u Demokratsku stranku.

Iz pouzdanih izvora saznajemo da su razlog ovog transfera nerasčišćeni privatni odnosi sa članovima Gradskog odbora SNS u Leskovcu, kao i sve veće nesuglasice oko načina vođenja izborne kampanje.

Izvor iz samog vrha lokalnog DS-a, koji je želeo da ostane anoniman, potvrdio je ovu vest.

„Tačno je da je gradonačelnik Goran Cvetanović od sinoć naš član. Bili smo iznenađeni kada je došao u prostorije stranke i tražio da razgovara sa Čarlijem i Žikom. Ovaj prelaz malo pravi problema oko izbornih lista, ali koliko danas Cvetanović će povući ime sa izborne liste SNS, a za koji dan donećemo odluku da li ćemo ga ubaciti na našu listu, te mu tako omogućiti da ostane na mestu gradonačelnika. Još iste večeri, sledeći njegov primer, pristupilo nam je 967 sada već bivših naprednjaka. Ta brojka bi bila veća, ali nam je nestalo pristupnica, te je u toku ubrzano štampanje istih.“

Na pitanje zašto želi da ostane anoniman odgovorio je da je takav dogovor sa Cvetanovićem, ali će sve to ionako zvanično izaći na videlo za dan-dva.

 

 

APRILI-LI-LI-LI-LI-LI-LI… 🙂

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Kohones
Kohones
8 godine pre

Oh, hvala ti Jovana što nam oči otvaraš!

Jovana
Jovana
8 godine pre

Aprilska sala, nista drugo 🙂 CItajte !!!

Memed
Memed
8 godine pre

Cvetanović u DS? To bi bilo nešto sasvim prirodno, dakle ne i nemoguće.

Milan
Milan
8 godine pre

sad ce i bavka