PLAVA KOLONA RADIKALA SLAVILA OSLOBAĐAJUĆU PRESUDU ŠEŠELjU

LESKOVAC

 

Dvadesetak vozila okićenih srpskim zastavama, kao i zastavama Srpske radikalne stranke i slikama Vojislava Šešelja trubeći kroz grad proslavljalo je oslobađajuću presudu Haškog tribunala lideru radikala.

 

Lidija Dimitrijević, kandidat za poslanika i predsednik gradskog odbora stranke rekla je da je ovo veliki dan za radikale i sve srpske patriote, jer je Vojislav Šešelj i zvanično pobedio sud u Hagu.

Leskovac SRS slavlje 1

„Posle tolikih procesa u kojima je mnogo Srba osuđeno na drakonske kazne pojavilo se dvoje sudija i to Žan Klod Antoaneti iz Francuske i Mandijae Nijang iz Senegala koji su svoj posao odradili časno i pošteno, te pokazali da su im profesionalizam, čast i obraz iznad političkih interesa. Odoleli su svim pritiscima i doneli su sa pravnog stanovišta jedinu ispravnu odluku, a to je oslobađajuća presuda Vojislavu Šešelju. Šešelj je izjavio danas da mu je žao što takav proces i takvo sudsko veće nisu imali i Radovan Karadžić, general Zdravko Tolimir i Milan Martić, kao i mnogi drugi Srbi, jer da su i oni imali ovakva sudska veća i njihove presude bi sigurno bile oslobađajuće.“

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Krajincanin
Krajincanin
8 godine pre

Tako i treba, Voja je branio Srpski narod 12 godina u antisrpskom sudu, dobio bolest, ali cast izgubio nije. Odbranio je cast Srpskog naroda, dokazao da je nas narod zrtva genocida, a ne genocidan iako to mnogi nece da priznaju. Ziv bio Vojo Srbine!