Građani mogu da glasaju za projekte

VRANJE

Zahvaljujući Vranjancima koji su učestvovali u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“, lokalna samouprava je dobila 23.000 evra. Kako će ovaj novac biti utrošen o tome će odlučiti punoletni građani Vranja.

Gradonačelnik dr Slobodan Milenković, prvog dana glasanja u Uslužnom centru Gradske uprave, dao je svoj glas za jedan od tri predviđena projekta.

,,Zahvaljujući našim građanima dobili smo sredstva u iznosu od 23.000 evra, koja su namenjena za obnovu škola, vrtića i bolnica. Odluku o tome koji će jedan od tri ponuđena projekta biti finansiran donose građani, koje pozivam da se uključe u akciju glasanja. Izjašnjavanjem pokazujemo visok stepen odgovornosti jer se projekti odnose na poboljšanje uslova za rad dece i učenika“, naglasio je gradonačelnik dr Milenković.

 Pravo izjašnjavanja imaju svi punoletni građani i to do 15. juna. Potrebno je da zaokruže jedan od tri projekta, a to su sanacija sanitarnih čvorova u OŠ ,,Jovan Jovanović Zmaj“, nabavka vozila za dostavu hrane vrtićima Predškolske ustanove ,,Naše dete“ i arhitektonsko i građevinsko uređenje vrtića ,,Čarolija“.

Punkt za glasanje otvoren je i na šetalištu u centru grada koji će u narednih 10 dana građanima biti dostupan od 7 do 20 sati.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare