Gradimir Jovanović ponovo izabran za predsednika PUPS-a u Vranju

VRANJE

Za predsednika Gradskog odbora PUPS – Solidarnost i pravda Vranje, ponovo je po odluci delegata mesnih odbora ove političke opcije, izabran Gradimir Jovanović.

Za potpredsednike su izabrani Dragan Mihajlović i Dragan Jovanović. Na istoj sednici izabrani su i stalni sastav Gradskog odbora, Nadzorni odbor, disciplinska komisija i sekretar.

„Poverenje u PUPS u Pčinjskom okrugu, posebno u seoskim sredinama, raste iz dana u dan. Ljudi su zainteresovani da se pridruže i da praktično radimo, da bude bolje za penzionere, za poljoprivrednike, ali da se to vidi i oseti. Svi stanovnici Vranja, gradskog i prigradskih naselja koji imaju preko 65 godina života imaju besplatan prevoz, podeljeno je 100 paketa namirnica za najugroženije penzionere i izborili smo se za popuste za banjsko lečenje u obližnjim banjskim centrima“, rekao je Jovanović.

On je dodao da će zahvaljujući PUPS-u Vranje konačno dobiti Dom za stara lica. Skupštini su prisustvovali i mnogobrojni gosti među kojima je bio i  zamenik predsednika PUPS – Solidarnost i pravda Hadži Milorad Stošić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare