GRADE PIJACU KOD “OGLEDNE STANICE”

VRANJE

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić rekao je danas da sredinom oktobra očekuje početak izgradnje  zelene pijace u naselju „Ogledna stanica“.

Antić je rekao da će sve potrebne dozvole biti izdate „veoma brzo“ i da je ta pojaca predvidjena  Generalnim urbanističkim planom.

“ Planiramo da proširimo pijacu Tekija, da ukinemo prodaju tekstila na pijaci kod Bujkovskog mosta i uredimo taj prostor, kao i da za potrebe građana u Gronjoj čaršiji obezbedimo mobilne tezge. Na taj način regulisaćemo prodaju poljoprivrednih proizvoda na propisan način, što znači da ulične prodaje na javnim površinama više neće biti”, rekao je Antić I najavio “odredjene pogodnosti  za  registrovane poljoprivredne  proizvođače.

On je na današnjoj  konferenciji za novinare najavio  da će sukoro početi realizacija mere stručne prakse kao podrška zapošljavanju.

,,Zbog objektivnih okolnosti kasnimo, ali ćemo u subotu na 152.sednici Gradskog veća utvrditi sve detalje i izabrani kandidati će početi da rade kod poslodavaca. Usled velikog interesovanja, a u želji da uposlimo mlade ljude doneli smo i idluku da raspišemo još jedan konkurs o sprovođenju stručne prakse i celu proceduru čemo okončati do kraja godine”, rekao je  Antić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare