Grad nagradio đake generacije 

VRANJE

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković na svečanosti koja je, u petak, održana u Gradskom parku uručio je vredne nagrade najboljimn učenicima osnovnih i srednjih škola sa teritorije grada. Reč je o đacima generacije koji su dobili knjige i bicikle. 

„Želim da vam čestitam na uspehu koji ste postigli. Lokalna samouprava mnogo pažnje poklanja oblasti obrazovanja. Ulaže se u rekonstrukciju i obnovu školskih objekata, a sve u cilju unapređenja uslova za rad kako učenika, tako i nastavnog kadra. Podjednako brinemo o obrazovnim objektima i u seoskim sredinama. Ovo je prilika da se zahvalim i roditeljima jer su vam oni bili najveća podrška, ali i nastavnicima koji su vam nesebično prenosili znanje. Želim vam još mnogo uspeha u daljem školovanju, a najviše od svega želim da se vratite u naš grad i nastavite da radite na njegovom razvoju“, rekao je gradonačelnik. 

Čestitajući im na postignutom uspehu zamenica gradonačelnika Zorica Jović je rekla da su izuzetni rezultati njihovo, ali i delo prosvetnih radnika.  

Ona je najboljim đacima poručila da nastave tako, jer znanje je moć. „To je najveće bogatstvo koje vam niko ne može oduzeti“, zaključila je Jović. 

Vedrana Gačić, đak generacije Gimnazije „Bora Stanković“ se zahvalila u ime svih nagrađenih. 

„Hvala prosvetnim radnicima i lokalnoj samoupravi na podršci. Srećno svima, ma koji put odabrali“. 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare