GORANU JOVIĆU I MIODRAGU STOJKOVIĆU PRIZNANJE KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ

 

LESKOVAC

 

Predsednik Regionalne privredne komore Leskovca (RPKL) Goran Jović  dobio je  nagradu „Kapetan Miša Anastasijević“ kao najbolji menadžer komorskog sistema Srbije a Istraživač iz oblasti genetike Miodrag Stojković nagrađen je za naučno-istraživački rad,
Premijer Aleksandar Vučić dobitnik je obog, kažu prestižnog,  priznanja  kao ličnost godine u Srbiji u 2015. godini.
Nagrade “Kapetan Miša Anastasijević” za najuspešnije pojedince, preduzetnike i institucije dodeljene su juče na svečanosti održanoj u Matici Srpskoj u Novom Sadu.

Ukupno 24 nagrada za najuspešnije u Srbiji u 2015.godini dodeljeno je istaknutim pojedincima, predstavnicima naučnih, obrazovnih, i drugih javnih institucija.

Goran Jovic

Priznanje „Kapetan Miša Anastasijević” se već 15 godina dodeljuje najuspešnijima iz oblasti privrednog i društvenog stvaralaštva u Srbiji u toku jedne godine, a u okviru projekta „Put ka vrhu” koji zajednički sprovode Agencija „Media invent” iz Novog Sada, Novosadski i Beogradski Univerzitet i Privredna komora Srbije.

 

Žiri kojim je predsedavao profesor Novosadskog univerziteta Radovan Pejanović dodelio je ukupno 24 priznanja „Kapetan Miša Anastasijević” za najuspešnije u Srbiji u 2015. godini.

 

Najbolji privrednik Srbije u prošloj godini je predsednik Kompanije „Alco Group” Miroljub Aleksić, a naj žena u biznisu u Srbiji je direktorka „Apoteke Beograd” Jasminka Bjeletić, dok su najbolji partner Srbije u 2015. godini Ruske državne železnice.

 

 

 

Ambasador Kine u Srbiji Li Mančang dobitnik je priznanja „Kapetan Miša Anastasijević” za jačanje privredne saradnje i prijateljskih veza Srbije i Kine, dok je najbolji promoter srpske privrede predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež.

 

Lider održivog razvoja u Srbiji je gradonačelnik Smedereva Jasna Avramović, a najbolji menadžer u Srbiji je predsednik Grupacije „Euro Corp” doo Senta Predrag Đurović, dok je generalni direktor „Pureberry Fruits Ruges SAS”, Sanja Simić – Larson nagrađena za poslovnu viziju.

 

Predsednik Izvršnog odbora AIK Banke Jelena Galić je proglašena za naj menadžera u finansijskom sektoru Srbije, gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić je nagrađen za razvojne potencijale i unapređenje rada lokalne samouprave, a Kompanija „Energotehnika – Južna Bačka” se pomenutim priznanjem okitila zbog najdinamičnijeg razvoja.

 

Narodni poslanik i predsednik Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku Skupštine Srbije Aleksandar Tomić nagrađen je za unapređenje poslovnog ambijenta u Srbiji, Matematička gimnazija Beograd je najbolja škola u Srbiji , a gradonačelnik Loznice Vidoje Petrović je lider društvene odgovornosti.

 

Za razvoj preduzetništva i i regionalno povezivanje nagradu „Kapetan Miša Anastasijević” dobila je direktor „Kucche klastera” Niš Danka Sokolović – Milojković, dok je tu nagradu kao ambasador srpskog preduzetništva dobio menadžer „Sepro Mineral Systems” iz Vankuvera Siniša Ćirić, a Zoran Florić iz DOO „Euro Gardi Group” za nove tehnologije i standarde.

 

Vanredni profesor na FON-u Vesna Dimnjanović i njeni studenti ovo  laskavo priznanje su dobili za uspeh i promociju srpske pameti.

 

Novinar i kolumnista Miroslav Lazanski primio je nagradu za angažovano informisanje, dok je Vaterpolo reprezentacija Srbije  dobila i priznanje „Kapetan Miša Anastasijević” kao najbolji promoter Srbije.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare