I KAMERNI ORKESTAR “AMOROSO” NA MITINGU SNS U BRESTOVCU

BRESTOVAC

 

Predsednik Gradskog odora SNS Goran Cvetanović najavio je na predizbornom mitingu u Brestovcu nova velika ulaganja u Leskovac i otvaranje novih radnih mesta. rema njegovim rečima nemačka fabrika koja se bavi proizvodnjom auto delova želi da otvori svoj novi pogon u Leskovcu ili Kruševcu.

 

“ U pitanju je 4 000 novih radnih mesta, ali neće se odlučivati ni po babi ni po stričevima već koji grad ima bolji poslovni ambijent. Investitor će obići oba grada i sam odlučiti gde će otvoriti fabriku, neće biti urgencija”, rekao je Cvetanović.

 

“Za koji dan otvorićemo uslužni centar kako bi meštani mogli da svoje poslove završe brzo, efikasno i sa što manje troškova. Ukoliko dobijemo vaše poverenje u narednom perodu radićemo na formiranju jedinice JKP „Komunalac“ u Brestovcu koja bi se bavila održavanje parkova i igrališta, a za nekoliko dana počinju i radovi na izgradnji pijace. Najbitniji projekat za Brestovac i okolinu, je izgradnja vodovodne mreže i vodovodnog kraka do Brestovca kako bismo rešili taj za nas veliki problem”,  rekao je Žikica Stojanović odbornički kandidat na listi “Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje”.

 

Okupljenima se obratila i Ivana Stojković Jović koja je govorila o podršci majkama.

 

“ Prilikom preuzimanja odgovornosti u gradu Leskovcu zatečena su ogromna dugovanja u delu koji se odnosi na jednokratnu novčanu pomoć majkama, odnosno porodiljama. Sve nasleđene obaveze su isplaćene, a jednokartna naknadna se redovno isplaćuje. O deci u zdravstvenoj stanici u Brestovcu brine pedijatar, što je jako važno jer se time štedi i vreme i smanjuju troškovi”,  rekla je Ivana Stojković – Jović na tribini u Brestovcu.

 

Brestovčani su bili u prilici da čuju i kamerni orkestar “Amoroso”, ali i glumca Ivana Jankovića.

 

Tribini su prisustvovali i predstavnici koalicionih partnera SNS-a na listi „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“.

 

“ Mi nijednog trenutka nismo uslovljavali gradonačelnika i drago nam je što nam je uputio poziv da budemo deo ovog tima, ove koalicije. Kapiten ovog tima je Goran Cvetanović, sadašnji i budući gradonačelnik Leskovca. Naš cilj je da na ovim izborima napravimo najbolji rezultat kako bismo nastavili zajedički rad na poboljšanju uslova života za građane u svim mestima”,  istakao je predsednik Gradskog odbora Srpske narodne partije u Leskovcu Aleksandar Pejčić.

 

 

 

Sala Doma kulture u Brestovcu bila je mala da primi sve koji su želeli da prisustvuju tribini Srpske napredne stranke.

 

Veliki broj Brestovčana i meštana okolnih sela koji su ostali ispred sale mogli da prate dešavanja na video bimu, navode u SNS.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare