putlocker movies

istanbul escort iptv pulibetpulibet

Goran Vukadinović smenjen sa mesta direktora Elektrodistribucije??

LESKOVAC

Odbornica DS u Skupštini grada Leskovca Jelena Spirić na današnjoj sednici je rekla daje, prema njenim infotrmacijama, Nadzorni odbor  navodno, smenio lokalnog funkcionera SNS sa mesta direktora Elektrodistribucije u ovom gradu.

Ovu informaciju je danas JUGpressu preneo nekoliko izvora iz EPS-a a Vukadinović nije bio dostupan u trenutku kad smo ga zvali, za komentar.

Zanimljivo je da ovu izjavu Jelene Spirić niko nije demantovao na današnjoj sendici Skupštine grada pa ni gradonačelnik Goran Cvetanović iako se  radi o njegovom najbližem saradniku.

Prema informacijama  iz JUGpressovih izvora u vrhu EPS-a Vukadinović je, navodno, smenjen zato što je kasnio sa donošenjem odluka i davanjem saglasnosti na neke od njih.

On je na ovu poziciju postavljen početkom oktobra.

Vukadinović, koji je u prošlom sazivu republičke Skupštine bio narodni poslanik, pre postavljenja na ovu funkciju bio je Član Gradskog eća “na stalnom radu” zadužen za sport.

Par dana pre imenovanja na gunkciju direktora Elektrodistribucije prebačen je iz Gradskog veća u Gradsku upravu.

Iako nam je i sam rekao da je na mesto gradskog većnika dao ostavku još početkom oktobra, zbog prelaska na mesto direktora, zvanično je ta njegova ostavka usvojena tek na sednici Skupštine grada , koja je održana pre nedelju dana.

U medjuvremenu Vukadinovič nije zvanično učestvovao na sednicama Gradskog veća ali jeste na pripremnim sastancima pre tih sednica.

 

 

3
Ostavite komentar

avatar
2 Tema komentara
1 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
3 Autor komentara
Šah-matMilanNeobavešten Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Šah-mat
Gost
Šah-mat

Čas te ima, čas te nama. Što mi volimo da se igramo žmurke,

Neobavešten
Gost
Neobavešten

Kad pre hahaha. Pa nije stigao pošteno ni da zahvati :))) Oni su zaboravili da je Žicko svojevremeno bio kadar Koštunice, a dobro znamo Koštuničinu brzinu u donošenju odluka

Milan
Gost
Milan

Bravo za one koji su ga smenili!