Goran Cvetanović i njegov tim govorili o rezultatima svog rada od para gradjana

LESKOVAC

U sali Narodnog pozorišta gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović zajedno sa svojim saradnicima opet je govorio o ulaganjima u infrastrukturu, obrazovanje, sport, zdravstvu, kulturi, o novim investicija, o mladima, o poljorivredi…

Sve ovo je finansirano iz budžeta grada, od para svih građana.
O ulaganjima u zdravstveni sistem govorila je zamenica gradonačelnika Leskovca Jasmina Ranđelović, dok se načelnik gradske uprave Miloš Cvetanović bavio novootovrenim fabrikama i o vidnom smanjenju broja nezaposlenosti, rekavši da je najbolji pokazatelj uspešnosti rada jedne lokalne samouprave povećanja životnog standarda i otvaranje novih radnih mesta. Novica Nikolić, direktor JP „Urabnizam i izgradnja“ govorio je o izgrađenim putevima, vodovodnoj mreži i važnim infrastrukturnim projektima koje su završeni i koji će tek biti završeni. Milan Stojković, pomoćnik gradonačelnika za poljoprivredu, ističe da se snaga jedne države i jednog grada ogleda se u spremnosti da odgovori na izazove u najtežim situacijama, da ih prebrodi, a iz teškoća izađe kao pobednik. Osnovna vrednost na kojoj Grad Leskovac zasniva budućnost jeste obrazovanje, o čemu je govorila član Gradskog veća Brankica Stamenković. Njen kolega Stefan Kitanović naglasio je da Grad Leskovac pretenduje da postane i grad sporta, te da je nekada za sportske klubove izdvajano 18 miliona dinara, a danas je ta suma 65 miliona dinara. Milica Ristić-Cakić, doktorand Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Nišu i saradnik u Kabinetu gradonačelnika Leskovca istakla je da je Leskovac jedan od gradova u Srbiji u kome je 2019. Godine otvoren park nauke, da u njemu funkcionise naučni klub koji okuplja sve mlade naučnike, kao i da će Leskovac postati sedište akademije strukovnih studija. Milun Dinić, potpredsednik Skupštine grada Leskovca i predsednik Saveta za bezbezdnost grada Leskovca, govorio je o podršci penzionerima od strane grada Leskovca i o tome koliko je dirnut brigom lokalne zajednice na čelu sa Goranom Cvetanovićem za vreme virusa korone i vanrednog stanja. Predrag Momčilović, direktor Centra za socijalni rad, iznelo je plan da grad Leskovac iz budžeta izdvoji značajna sredstva za finansiranje projekata iz oblasti socijalne zaštite i to u iznosu od 31 milion dinara. Leskovac će biti jedan od prvih gradova koji će zaokružiti sistem upravljanja otpadnim vodama, o čemu je govorila Maja Milošević-Milojić, direktor Jedinice za implementaciju projekta za izgradnju postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Sanja Conić, direktorka Leskovačkog kulturnog centra, govorila je o kulturi, o institucijama kulture – o Narodnom muzeju, Narodnoj biblioteci, Istorijskom arhivu, Leskovačkom kulturnom centru, i dešavanjima koje pokrivaju ovu oblast i kojima grad Leskovac obiluje.
Nakon svojih saradnika, govorio je i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, rekavši da mu jedna reč od tri slova znači mnogo, jer ima veliku težinu da otvori ovaj govor „TIM“, te zamolio sve govornike da mu se pridruže na bini.
„Imam dugogodišnje političko i veliko životno iskustvo. U svojoj karijeri sam često bio na meti napada, uvreda i kleveta. Čovek sam sa svim vrlinama i manama i navikao sam na udare. Mogu mi zamerati razne stvari, ali jedno mi nikako ne mogu osporiti – da znam da prepoznam talenat i potencijal i da skoro nikada ne grešim pri odabiru saradnika, a ovi ljudi su ovde pokazali svoj veliki potencijal. Biti moj najbliži saradnik nije lako. Ja sam perfekcionista i surovi profesionalac. Osnovni moto kojim se u životu vodim je red, rad i disciplina! Zato sam vrlo zahtevan i od svojih saradnika očekujem maksimalnu posvećenost poslu.“

Ovaj izveštaj je objavljen na sajtu grada i ima osam strana.

U poslednjih mesec dana ovo je treće “predstavljanje rezultata”.

Prati
Obavesti me o
guest

5 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
igra se ljudima
igra se ljudima
3 godine pre

Je li a gde ti je Bata PSS, jel te ugrožavao pa si ga isterao iz stranku, smenio si ga bez procedure partije, ti si zakon? A ko je naljagao Batu, Žarko li? A da te pitam, kamo je ona lepa načelnica što sujetni Žarko nije mogao da preživi da bolje radi od njega? A i nju si promenio jer je Žarko nešto otkrio privatno o njoj, što nema veze s poslom. Slušaj ti, ko si ti da iz privatnih razloga po svojoj iskompleksiranoj meri stavljaš i menjaš ljude, tražiš im ostavke? Pa nije ti Leskovac tatko ostavio. Može tebi neko da se svidja, a svidjale su ti se, ali možeš i ti da im se ne svidjaš. To ne sme da ima veze sa profesionalnim obavljanjem posla! Zato što građani trpe zbog tvojih hirova. Ako ti nije jasno, biće ti jasnije na izborima. I niko neće da ćuti, svi će da kažu gradjanima šta ti radiš, čime se služiš. Završićeš ko Jutka.

Primeċujem
Primeċujem
3 godine pre

Ti dobrog saradnika ne bi mogao da prepoznaś ni da te u ..e ubode. NIJEDNOG, ali – nisi imao nijednog saradnika od integriteta, sa znanjem, sposobnog, elokventnog…Okruźujeś se čankolizima bez svoga ja, mnogi se prave glipljim nego što jesu da ne bi zasenili tvoju glupost.

Milena
Milena
3 godine pre
Odgovori  Primeċujem

Shvatice on, ali kasno! Treba umeti slusati narod, a ne poslusnike i “velike direktore strucnjake”.

Sanja
Sanja
3 godine pre

A sto ne kaze koliko je budzet grada ostecen tuzbama radnika, zbog bahatosti i gresaka njegovih direktora! To sve placaju gradjani Leskovca! Svaka greska se placa i svako mora da snosi licnu odgovornost! A on ih kaci u svoj promotivni film. I dan danas proziva one pre njega na odgovornost! Glasaj narode, neka vam ga!

viktor igo jadnici
viktor igo jadnici
3 godine pre

Ovde nema nijedan koji ima svoje JA. Nijedan ko je bio neko i nesto negde pre SNS. Ovde ima preletacevica, tacnije pola su demokratska opcija, Tadicevi i Dinkicevi kadrovi. Ovde sve klimoglavi, anonimusi u sopstvenom komsiluku. Necu pojedinacno, jer sazaljevam slucaj da ne smeju nista da urade samostalno, bez smisla za organizaciju a placeni su kao rukovodioci, iako su najobicniji izvrsioci poslusnici,. Ali, ne slusaju oni naredjenja gradjana, koji ih placaju, nego ovoga sto umislja da je najpismen. Tada vam je sve jasno kolika je specificna tezina ovoga tima. Bas nijedan ne razmislja svojom glavom.
N I J E D A N(tacka)