Godišnji koncert “Contra Dance Studija”

NIŠ

Plesači kluba “Contra Dance Studio”, koji su publici poznati i po brojnim angažmanima u predstavama niškog Narodnog pozorišta, održaće godišnji koncert u nedelju 19.februara u 19 sati u Narodnom pozorištu u Nišu.

Pred publikom će nastupiti sve grupe – od onih najmlađih koji imaju 5 godina, do profesionalaca i solista, a iz studija najavljuju bogat i raznovrstan program.

                           Mnogi umetnici koji će zaplesati u nedelju su već osvojili srca žirija i publike na takmičenjima širom Srbije, sa kojih su doneli brojna priznanja. Svi oni će, bilo da imaju samo 5 godina , ili su već prepoznatljiva i poštovana imena u plesnom svetu, zajedno prirediti plesno veče za pamćenje. U nedelju, scenu Narodnog pozorišta upotpuniće raznovrsni plesači koji će predstavitirad u sekcijama koje čine ovaj studio. Publika će imati prilike da uživa u modernom plesu, dzezu, hip hopu, kao i u nastupu najmlađih članova poput babies, contra mini, contra kids i juniors.

                           Contra Dance Studio je osnovan septembra 2020.godine i zahvaljujući profesionalcima koji su u njega uložili svo svoje znanje i talenat, postao bitno ime na sceni ovog dela Srbije. Najbolji dokaz za to je što su njegovi članovi za ove 3 godine doneli brojne nagrade sa takmičenja, ali su ušli i u pozorišni svet. Naime, plesači učestvuju u predstavama: ,,Ana Karenjiina’’, ,,Cigani lete u nebo’’, ,,Heroj nacije’, ‘’Neki to vole vruće’’, ‘’La Gerilla’’, a i nedavno su imali premijeru svoje koreodrame ‘’Refleksija’’.

                      Ovaj plesni klub poziva sve ljubitelje plesa da dođu u nedelju 19.02. u Narodno pozorište Niš i da svi zajedno uživamo u umetnosti plesa i pokreta. Cena karte je 350 dinara i karte se mogu kupiti na biletarnici pozorišta.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare