Glišić: Hoćemo da pobedimo u prvom krugu

LESKOVAC

Predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić rekao je večeras u Leskovcu da će  SNS predsedničke izbore dočekati potpuno spremno.

“Danas imamo i prve kandidate za te izbore, kojima su puna usta bila priča da drugi zloupotrebljavaju funkciju i krše zakon. Kandidat koji je izašao sa svojom kandidaturom upravo je sve to radio u prethodnim mesecima i godinama, zloupotrebljavajući funkciju ombucmana i koristeći je da sebi napravi ličnu promociju i kampanju”  bavio se i Glišić Sašom Jankovićem .

On je dodao da će  se SNS tokom januara i febrauara naredne godine izjasniti o tome kako će i na koji način nastupiti na izborima i da li uz  širu podršku koalicionih partnera.

Cilj je da kandidat SNS-a pobedi već u prvom krugu, jer samo to, kako je rekao Glišić, „garantuje političku stabilnost i nastavak uspešnih reformi i pokretanje Srbije“.

“Jasno je da bi svaka druga politika dovela do zastoja, usporavanja i poltičke krize i svega onoga što se dešava u drugim zemljama u okruženju, do nemira, do svake vrste nestabilnosti. Zbog toga želimo da na ovim izborima već u prvom krugu stavimo do znanja da smo stabilna zemlja koja jasno korača napred, da to vide svi građani Srbije, i da će to potvrditi na predsedničkim izborima” , istakao je Glišić.

SNS se razlikuje od drugih stranaka i po sistemu kontrole koji se sprovodi nad odborima.

“Jasno nas razlikuje od svih drugih i to što smo u aprilu ove godine osvojili 100.000 glasova više nego u aprilu 2014. godine, ali to ne znači da je za nas posao završen i da sada možemo lagodno da uživamo u vlasti. Naš posao je da od prvog dana opravdavamo toliko poverenje građana, da radimo, činimo korake, donosimo rezultate koji će pokazivati da to poverenje nije bilo uzalud. Moja današnja poseta Jablaničkom okrugu ima tu svrhu da se na licu mesta uverim u sve ono što naši ljudi rade na terenu i da se zajedno sa njim suočimo sa problemima i rešavamo ih” , rekao je  Glišić.

Cvetanović : U 2017. prioritet nova radna mesta

Predsednik leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović   rekao je da Gradski odbor u Leskovcu ima 24.500 članova, od toga 11.500 žena, odosno 47,3 procenta.

Značajnu snagu čine mladi ljudi, kojih ima 5.000, ali stranka ima i oko 2.000 penzionera. Oko 3.200 članova ima visoko obrazovanje, što je 13 procenata, među njima je 17 doktora nauka, šest žena i 11 muškaraca. U lokalnom parlamentu SNS ima 37 odbornika, 15 žena i 22 muškaraca, rekao je Cvetanović.

“Zahvaljujući odgovornoj politici, odgovornom i marljivom radu, Leskovac je centar razvoja i stabilnosti Jablaničkog okruga. Poučeni iskustvom drugih stranaka iz prošlosti, da vlast, pogotovu vlast na svim nivoima, na kraju može dovesti do udaljavanja državnih i lokalnih funkcionera od svog članstva, otvoreni smo za veliki broj predloga i ideja, ali i kritika naših sugrađana. Trudimo se da temeljno sprovodimo politku premijera i predsednika SNS Aleksandra Vučića”, rekao je Cvetanović.

“Naš cilj je da svi građani, bez obzira na političko opredeljenje, starost, obrazovanje, osete benifite našeg delovanja i da izađemo u susret potrebama kako dece, tako i penzionera, intelektualaca, poljoprivrednih proizvođača, domaćih i stranih investitora”,  dodao je Cvetanović.

Kraj godine vreme je da se sumiraju rezultati, a SNS u Leskovcu je postigao dosta toga, za godinu dana otvoreno je hiljadu novih radnih mesta, izgrađen je veliki broj škola, renovirane su sve ambulante, putna i komunalna infrastruktura. Ambicije za narednu godinu su još veće, a u fokusu delovanja naredne godine biće jačanje privrede u gradu i otvaranje što više novih radnih mesta, istakao je Cvetanović.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Harry
Harry
7 godine pre

Hoću i ja ferari…

Teško da Toma pobedi u prvom krugu.
Teško da Toma pobedi u prvom krugu.
7 godine pre

Jedino ako nameravaju da kandiduju Dragicu? 😀

Dobra Šljivka Mir U Kući
Dobra Šljivka Mir U Kući
7 godine pre

Toma je Toma, nema tu šta mnogo da se priča. Svi znamo Tomu. I svi vole Tomu. Al Dragica nije pobegla od Tomislava u manastir kao pojedine od pojedinih. mADA, još nije kasno…

Do nekle se slažem sa tobom,
Do nekle se slažem sa tobom,
7 godine pre

ali od nekle si promašio voćku, ako već govorimo o miru u kući. ?