Gimnazijalci najstarije niške gimnazije „Stevan Sremac“ obradovali mališane

NIŠ

 Parlamentarci Prve niške gimnazije „Stevan Sremac“  mališanima sa  Dečje klinike poželeli Srećnu Novu,  2023.godinu, i podarili im oko pedeset paketića sa željom da što pre ozdrave!

„Ono najvažnije što danas nosimo na Dečju kliniku,  uz paketiće,  jeste iskrena ljubav prema deci i želja da što brže ozdrave”, poručuju parlamentarci „Sremca”.

Ima li išta lepše od dečjeg osmeha? Ima li veće radosti od radosti darivanja? Ima li većegsrca od onog koje šalje ljubav? Učenici i profesori Prve niške gimnazije „Stevan Sremac” znaju odgovore na  ova pitanja i zato svake godine otvorenog srca  daruju paketiće deci svog grada. Ove godine, uoči  dočeka 2023.  godine,  poklone su dobili  mališani koji se leče na Dečjoj klinici Kliničkog centra Niš.

                                 Đaci i profesori najstarije niške gimnazije rado učestvuju u humanitarnim aktivnostima. Učenički parlament ove škole godinama unazad organizuje humanitarne akcije, turnire, programe.

                                Pred samu Novu godinu prikupljali su poklone, igračke, školski probor, knjige, slikovnice, slaniše i slatkiše, i napravili oko pedeset paketića za mališane sa Dečje klinike.                               Rado su svi uzeli učešće u ovoj akciji da deci koja će novogodišnje i božićne praznike provesti u bolnici podare radost i osmeh.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare