Gde sve nema vode u Nišu

NIŠ

Gde sve nema vode u Nišu trenutno, pročitajte u nastavku.

Ulica Zagorke Tošić br. 31
Voda sa ulice puni šahtu, morala je da bude zatvorena prethodne večeri i nužan je iskop, kolovoz-asfalt u ulici Za gorke Tošić, kod broja 31. Zbog popravke vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Zagorke Tošić.
Naselje Deveti maj, ulica Topličkog partizanskog odreda br. 143
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u naselju Deveti maj, u ulici Topličkog partizanskog odreda, kod broja 143. Usled učestalih kvarova potreban je iskop i zamena dela mreže i biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u delu ulice Topličkog partizanskog odreda (tridesetak domaćinstava).
Selo Supovac
Voda na površini, potrebno je raskopavanje u selu Supovac, ispod groblja i intervencija iznad pumpne stanice. Zbog radova na popravci vodovodne mreže moguć je prekid vodosnabdevanja do 15 sati u selu Supovac.
Naselje Čalije, ulica Borivoja Stevanovića br. 37
Voda na ulici, potreban je iskop u naselju Čalije, u ulici Borivoja Stevanovića, kod broja 37. Zbog radova na popravci vodovodne mreže biće u prekidu vodosnabdevanje do 15 sati u ulici Borivoja Stevanovića, saopšteno je jutros iz Javno komunalnog preduzeća “Za vodovod i kanalizaciju“Naissus“ Niš”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare