Gde je gradonačelnik Leskovca?

LESKOVAC

 

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović nije juče dočekao predsednika Srbije Aleksandra Vučića u Vlasotincu, kako to obično čini kada njegov partijski šef dolazi na jug Srbije.

Cvetanović nije uopšte bio na dogadjaju a bila je primetna apsolutna dominacija gradskog i stranačkog vrha iz Vranja u prvim redovima, odmah do ulazne kapije fabrike Gruner.

U Cvetanovićevom kabinetu je jutros JUGpressu najpre rečeno da “ne znaju” gde je ona a zatim i da je “gradonačelnik odsutan” ali da ne mogu da kažu gde je i da će on sve da objansi kad s ebude vratio.

Biće tu, kažu “verovatno sledeće nedelje” .

U kabinetu nisu potvrdili ,, ali ni dmenatovali, saznanja JUGpressa da je Cvetanović u nedelju otputovao na Tajvan.

Po kuloarima blisikim vrhu loklnog SNS se priča da je tamo otputovao u okviru nekog projekta ali je, onda, apsolutno čudan netransparentan odnos kabineta mu, što ne bi rekli gde je, i uzvratno pitanje upućeno novinaru  , na pitanje “gde je gradonačelnik”,  zašto to pita.

Poslanik SNS u Skupštini Srbije Žarko Bogatinović je juče, recimo, na pitanje novinara JUGpressa  pre dolaska predsednika Srbije u Vlasotince, da li će ga sačekati Cvetanović, odgovorio “ne znam”.

 

Čitava ova situacija, koju, realno, pravi Cvetanovićevo okruženje svojim nesuvislim odgovorima, bi mogla da bude i školki primer kako kabinet , ne sme da se ponaša u bilo kojoj situaciji, ako misli dobro svom šefu.

Ako na sasvim logično pitanje novinara gde je gradonačelnik, koga nema od četvrtka prošle nedelje na dogadjajima (bio na džipijadi u Sloveniji, to znamo) a  naročito ga nema prilikom posete predsednika države susednoj opštini, dobijete odgovore “ne znamo” ili “odsutan je, samo to možemo da kažemo”  vi, u stvari, činite medvedju uslugu onome ko vas je okupio kao svoje najbliže saradnike, i dajete elemente za razne spekulacije.

Kakve sve te spekulacije mogu da budu je vrlo ozbiljan predmet koji se izučava na nekim državnim fakultetima.

Bar na Beogradskom univerzitetu.

Recimo.

Stvar je naročito zanimljiva kad vidite da se kao””glavna faca” u Vlasotincu, dakle na, objektivno i po lokacijskoj funkciji terenu Cvetanovića, ponaša Dragan Stevanović Boske, iz Surdulice, državni sekretar u Ministrstvu privrede  i , kažu upućeni “najuticajniji naprednjak juga Srbije”.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

3 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Šojić
Šojić
5 godine pre

Kuku crni Djole, pa da nije i on u tjorku Djole…

Izgubiće, jednog dana...
Izgubiće, jednog dana...
6 godine pre

Igra “tajvansku kanastu” sa građanima.

HUNTER
HUNTER
6 godine pre

Da nije otputovao u Kinšasu? ?