Frikom delio lopte u Vranju

VRANJE

Nakon nedavno održanog vaterpolo turnira u Beogradu u okviru koga je podelila  lopte vaterpolo klubovima, kompanija Frikom je  podržala i desete Olimpijske sportske igre učenika  Republike Srbije, održane proteklog vikenda u Vranju. Osnovnim i srednjim školama koje su učestvovale u ovim Olimpijskim igrama podeljene su košarkaške, odbojkaške i fudbalske lopte.

Mališani su na ovom događaju imali priliku da pokažu svoje sportsko umeće, kao i da se druže i podele iskustva sa vršnjacima.

U susret Olimpijskim igrama u Riju, kompanija Frikom je želela da podstakne sportski duh među decom i poklonila je 2000 lopti za fudbal, košarku, odbojku i vaterpolo, školama i klubovima. Takođe, ova kompanija je sve ljubitelje sporta  obradovala novim sladoledom Bakljom osvežavajućeg ukusa narandže, u jedinstvenoj ambalaži Olimpijske Baklje sa poklon lopticom skočicom. Pomoću koda koji  se nalazi u ambalaži svi mališani mogu da pošalju poruku podrške svom omiljenom sportisti, a one najkreativnije očekuje lepo iznenađenje.

Kao društveno odgovorna kompanija Frikom tradicionalno podržava sport i zdrav način života, a ovom inicijativom  je još jednom  ukazala na značaj podsticanja mladih da se bave fizičkom aktivnošću.

Frikom lopte Frikom lopte 2

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare