Finansiranje sportskih klubova isključivo preko projekata

LESKOVAC

 

Sa dnevnog reda četvrte sednice Gradskog veća, održane 4. avgusta, stavljena je tačka na praksu da sportski klubovi za svoje aktivnosti podnose zahteve Gradskom veću i dobijaju sredstva iz budžeta.

 

Sa dnevnog reda skinute su tačke koje se odnose na odobravanje novčanih sredstava KK „Danilo Bošković“ Grdelica i FK „Jedinstvo“ Grdelica, budući da će se aktivnosti u sportu finasirati isključivo preko projekata.

Na ovoj sednici usvojen je predlog odluke o izmeni teksta javnog oglasa za javno nadmetanje za otuđenje neizgrađenog građevinskog zemljišta.

Leskovac Gradsko vece 4 avgust

Naime, ovom odlukom predviđeno je da termin održavanja javne licitacije ne bude 5. avgusta, kako je provobitno utvđeno, već 15. avgusta, tako da će tekst javnog oglasa u tom delu biti izmenjen.

U obrazloženju gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović rekao je da je Gradsko veće na sednici održanoj 14. jula donelo odluku o raspisivanju oglasa  za otuđenje putem javnog nadmetanja neizgrađenog građevinskog zemljišta u javnoj svojini, i postignut je dogovor da ovaj oglas bude objavljen 5. avgusta  2016. godine u dnevnom listu Večernje Novosti u izdanju za celu Srbiju. Javnim oglasom propisano je da su sva zainteresovana lica za učešće na oglasu za javno nadmetanje u obavezi da blagovremeno dostave dokumentaciju, u roku od 30 dana, računajući vreme od dana objavljivanja oglasa u listu Večernje Novosti. Potrebno je da se termin održavanja licitacije  koji je u javnom oglasu promeni, odnosno da umesto 5. licitacija bude održana 15. septembra, rečeno je u obrazloženju.

Razlog za ovu izmenu nalazi se u činjenici da određene prijave mogu biti postate poštom i da komisija treba blagovremeno da pripremi javno nadmetanje u skladu sa odlukom i zakonom, rečeno je u obrazloženju.

Na ovoj sednici došlo je do promene u sastavu Komisije za rešavanje u upravnom postupku u drugom stepenu i za rešavanje sukoba nadležnosti. Dužnosti člana komisije rezrešena je Nataša Jovanović Mladenović, sekretar Gradskog veća, a za novog glana imenovana je Valentina Đokić, zaposlena u Gradskoj upravi za društvene delatnosti.

 

Prati
Obavesti me o
guest

6 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
sednica zbog jedne tacke
sednica zbog jedne tacke
7 godine pre

Menjamo datum jer cim sam doso, shvatio sam da kad sam poso, moro sam otici, namesto stici, zato sam uteko, ali to vam ne reko. Smandrljasmo propust.
Samo mi nije jasno sto novinari nisu pitali kako se zove taj sto je promasio.
Interesuje me da je za nesto ozbiljnije trebalo da sazovu sednicu, da li bi je sazivali ili bi se cekao redovan postupak sa 100 tacaka, kao uvek. Ovaj izuzetak drzanja sednice zboj jedne tacke je zasluzen opet nekom korupcijom kadrova. Sad su mu duzni.

bruka
bruka
7 godine pre

He, he, ima timove, pa strucnjake, samo ne umeju da racunaju datume.

Ne razumem sto ih pokriva kad, oni cije greske ispravlja i zbog kojih sednice veca saziva, nece jednu recenicu lepo o njemu da kazu, da mu uzvrate.

Tesko im, intelektualci su to, ma pisci visokog ranga.

Oni pisu romane, nisu oni za pohvalne recenice, ispod casti im je.

Samo ne umeju da racunaju datume, inace zavredjuju da ih pokriva.

A ne da ih je nakokao tamo u opstinu, pa tek mladunce po uprave, preduzeca, a njima tesko dve lepe reci da kazu mesecima, ma celu godinu mudruju cutke.

Tek kad im se on naljuti, oni prozvrljaju nesto, pa zaborave.

Nije cuo Cvetanovic da plata moze da seta i na gore i na dole. Sakrili su to od njega, da bude uravnilovka, da nezadovoljni budu oni sto imaaju rezultate i ne grese, a zadovoljni ovi sto su pogresili, jer ih ima vise, nooooormaaaalnooooo.

pohvale kritikama
pohvale kritikama
7 godine pre

Da pohvalim sajt, poceo je da lici na pravi objektivan sa kriticki osvrt sajt.

samo napedno
samo napedno
7 godine pre

Kad bi svako radio svoj posao, ne bi dolazilo do pogresnog obracuna datuma licitacije. Nego stalno turate noseve u tudje dvoriste, da komsiji smrke, a vama procveta cvece, epa nece, tek ce budu cirkusi sa nesposobni kadrovi. A tek sa kadrovi kako vetar duva Liiiiij, cirkus ce se nagledamo.
A da za svaki slucaj proverite jos jedamput, mozda opet nije dobar datum!

cija sluzba??
cija sluzba??
7 godine pre

Koja sluzba je pogresila datume koje ste ispravljali na ovoj sednici Gradskog Veca koja je sazvana samo zbog ove tacke, a usput ste pomerili sportsku tacku??

opozicijo probudi se
opozicijo probudi se
7 godine pre

Dobro, a sve te rokove koje niste znali, kako ste ih sada saznali? Sto bre jednom ne kazete …..kio samo se. Ko je kriv za pogresne rokove? Da nisu godisnji odmori? Pa vi bar imate stvarno dobre pravnike sa iskustvom. Ne treba da lazete trebalo je to, jer je potrebno to. Morate da kazete Branko je pripremao predmet i dao rokove te pa sad kad je uprskao. Priznajte gradjanima da poprvljate gresku Lazinu i Perinu. Ljudski je gresiti. Mada nije profesioalano. Oce bre gradjani da znaju cija je pogresna procena datuma bila, koji dileja je zabrljao, da isprate da li se sve jednom te istom coveku ponavljaju greske. Nemate pravo da krijete nesposobne koji primaju plate plus ih ima po 10 na svako radno mesto.