Finale Kupa “Radivoje Korać”

NIŠ

Finalni turnir „Kupa Radivoja Koraća“ biće održan u Nišu u periodu od 16. do 19. februara u hali Čair. Pismo o namerama radi dalje saradnje Grada Niša i Košarkaškog saveza Srbije potpisali su gradonačelnik Niša Darko Bulatović i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović rekao je da se nada da će turnir, kao i prethodnih godina, privući veliki broj ljubitelja košarke, ne samo iz našeg grada nego i iz cele Srbije. Takođe, istakao je da očekuje da organizacija bude na najvišem nivou i da će Niš i ovoga puta biti dobar domaćin.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović naglasio je da je prestiž igrati Kup Radivoja Koraća i da je to unazad godinama omiljeni turnir košarkaša. On očekuje da atmosfera u hali Čair bude na zavidnom nivou. „Niš je košarkaški grad i održavanje ovakvih turnira prava je prilika za dalji razvoj i afirmaciju košarke“, poručio je Danilović I koji je ovom prilikom uručio dres reprezentacije Sebije gradonačelniku Niša.

Prvi put će, u okviru Kupa Radivoja Koraća biti održan i Mini kup za pionire. . Na Kupu će učestvovaće svi srpski klubovi iz ABA lige, superligaši Dimanik, Dunav, Spartak i Vršac,

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare