Finale Fudbalskog kupa Jablaničkog okruga: Radan (Lebane) -Moravac Orion (Mrštane)

LESKOVAC

Finalna utakmica Kupa Fudbalskog saveza Jablaničkog okruga odigraće se u sredu 11. maja 2016. godine na stadionu FK Radan u Lebanu, sa početkom u 17:00 sati.

Snage će odmeriti Radana i Moravac Oriona iz Mrštana. Organizator najavljuje praznik fudbala i sa svoje strane čini sve kako bi ovo takmičenje povratilo nekadašnji značaj i bilo podignuto na još veći nivo. Što se suđenja tiče, utakmicu će suditi najiskusniji, a po ugledu na Ligu šampiona, sudijskoj trojci na terenu pridodaće se još dvojica sudija koji će voditi računa o dešavanjima na terenu pored poprečnih linija i tu će biti dvojica mladih i talentovanih sudija.

Treneri klubova finalista u glas obećavaju požrtvovanu igru u želji da trofej namenjen pobedniku na kraju utakmice završi u njihovim rukama. Dragan Momirović, pomoćni trener lebanskog Radana kaže da svi u klubu, ali i u gradu nestrpljivo isčekuju meč. Interesovanje je veliko i svi očekuju da osvojimo pehar, što naravno, neće biti lako, jer je kvalitet Moravca poznat.

„Moravac ima problema sa povređenim igračima“ reči su trenera Gorana Đorđevića iz Moravac Oriona “ali očekuje se da par omladinaca koji budu dobili donesu pojačanu energiju i donesu ponedu nad ekipom Radana, koja je blagi favorit u ovoj utakmici.“

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare