Fabrika Zdravlje promenila logo, koji je i brend, čeka se Koka kola

LESKOVAC

Leskovačka fabrika Zdravlje, ( ili je preciznije reći koznačija fabrika u Leskovcu Zdravlje) promenila je logo , koji je i brend ove fabrike koja postoji već 75 godina.

Sad je na redu Koka kola da menja svoj logo, šta će im stari.

Ovako na svom fejsbuk profilu komentariše ovu promenu dugogodišnji novinar lista “Zdravlje” i glavni i odgovorni urednik leskovačkog nedeljnika Nova Naša reč Nikola Milićević.

Zdravlje ima i sajt koji je samo na engleskom jeziku kao i promo video iz koga se vidi da još uvek nisu promenili ispucali asfalt sa ponekom zakrpom na ulazu u fabriku i kroz pojedine njene delove. ( kraj) LJS/MN

Prati
Obavesti me o
guest

7 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Miloš
Miloš
6 meseca pre

Nema goreg od dodjoša planinskog kojeg želi da promeni i iskoreni ono što je ostalo od pismenog i kulturnog gradjanstva.Napravio ga neki drvoseča i sad nama starim leskovčanima soli pamet kako je to poslovno,a dok mu je deda i otac jeo brabonjce nisu ni znali ni ko je ni kako je ta firma nastala.Kolika su to odricanja i znoja uložena do tog uspeha.Došla demokratija i prodala za male pare uz pomoć svojih podanika ( tadašnji direktor Petar Stojanović ),a sadašnja vlast im dozvolila da unište sve što je Srbin stvori.

Dr mr
Dr mr
6 meseca pre
Odgovori  Miloš

Gospodin Sinisa Mali je bio glavno inicijator za prodaju ,zdravlja, I jos neki su tu napunili dzepove a radnici mars na ulicu.

petar
petar
6 meseca pre

a što otrovape sve živo mazutom dan noć to ništa. bacite pogled na dimnjak.
užas

Nemanja
Nemanja
6 meseca pre

kakve veze ima što je promenjen logo, mnoge kompanije to rade, drugo je pitanje na šta liči

Nemanja
Nemanja
6 meseca pre
Odgovori  Jugpress

konstatacija “to na šta liči” je retorički bilo, stvar ukusa na kraju. Komentar je vezan za sam naslov, većina kompanija radi rebrendiranje zašto ne bi i Zdravlje.

natam navam
natam navam
6 meseca pre

Hajde sad sekto Djilas i Solak su krivi za promenu loga,ne postuju tradiciju dugu 75 godina.A vas lazni doktor Sinisa Mali, ministar finansija je prodao za sicu.
Gde su Bojane,Bobani,marijati,sizifi,Marijane Ane…i ostale botine sekte da pohvale ovu promenu. Pojela maca jezik.