Evo šta se dešavalo pre dve godine sa zastakljivanjem i ograđivanjem prostora u centru

LESKOVAC

U nastavku možete pročitati šta se sve dešavalo sa zastakljivanjem i ograđivanjem prostora u centru Leskovca pre dve godine.
Posle pisanja Regionalne informativne agencije JUGpress stakla su morala da budu uklonjena, po nalogu gradske inspekcije.

U subotu je ovaj prostor opet zastakljen.

Prati
Obavesti me o
guest

4 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Pera ložač
Pera ložač
10 meseca pre

Koje se večito bunite, kad ne valja ćutite ko mulci kad se pravi bunite se,, nit se terate nit se vodite,, Pa mulci u moje mogu da radim koje oću tj.ovo kako znam nije državni objekat nego od Miškovića, pa sad dali je promenio i prodao dao na peru, Žiku, Miku ili Lazu to je njegovo. Nego trebala je da ostane rupa da gu svaki zasira i zamočuje pa da vam bazdi pod nos, Verovatno volite taj miris podseća na rodni kraj. Nego gledajte drugo zapošljenje, primanja dranje kožu sa grbinu za tuđe cipele, toj vi lepo a pa ćutite si i još malo pa će bude i jašanje a Vi i dalje brinite tuđu brigu koja nit vam ide u džep a ni iz džep. Ko vagon stvari u tigar državu al po radničku grbinu sa razne izmišljene službe i radna mesta koja ne stvaraju gotov proizvod nego laža paru itd itd
.

Zadnji put uredio 10 meseca pre Pera ložač
Bojan
Bojan
10 meseca pre

Strašno šta se radi. Radi otima, prisvaja, ko šta hoće. Nadležne službe ćute.

Potop
Potop
10 meseca pre
Odgovori  Bojan

U inspekcijskim službama podobni a ne odgovorni.Opšta otimačina.