Stigle četiri mašine za Tehničku školu u Vlasotincu

VLASOTINCE


Vlasotinačka Tehnička škola je jedna od najboljih u Srbiji kada je u pitanju dualno obrazovanje. Vreme u kome danas živimo poprilično je u problemima kada su gotovo sva majstorska zanimanja u pitanju. Baš zbog toga Tehnička škola iz Vlasotinca svake godine upisuje polaznike za dualno obrazovanje gde je široki dijapazon zanimanja. Da bi se učenicima prezentovalo sve ono za neko određene zanimanje neophodna su i određena sredstva kako bi se učenici upoznali na pravi način sa poslom koji će im biti životno zanimanje.
U vrele tople julske dane Nemačka partnerska škola Klaude Dornier Schule iz Fridrihshafrena donirala je Tehničkoj školi četiri mašine. Ovo je druga donacija od 2018. godine od ove škole od kako je donirala tri struga za obradu metala u radionicama ove obrazovne vlasotinačke ustanove.

  • Logističku podršku i transport ovih mašina iz Nemačke omogućila je kompanija Gruner Serbian d.o.o. Vlasotince sa kojom naša škola godinama već uspešno sarađuje u dualnom obrazovanju. Donirane mašine upotpuniće školske radionice i omugućiti našim učenicima izvođenje kvalitetnije praktične nastave – informiše nas očigledno zadovoljan donacijom iz nemačke, diretor vlasotinačke Tehničke škole, Milivoje Đorđević. (kraj) VS/ LJS
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare