Dveri: Pokvarena prskalica u parku, problem za dva javna preduzeća

NIŠ


Kada dva najveća komunalna preduzeća u Nišu JKP Naissus i JKP Mediana nisu satima u stanju da se dogovore ko je nadležan a ni da reše jedan jednostavan problem kao što je pokvarena prskalica za travu u Svetosavskom parku to jasno govori o stanju uprave i operativnih službi u ova dva preduzeća koja plaćaju građani Niša, saopštio je Gradski odbor Dveri.

“Pokvarena prskalica je banalan problem zbog koga su nepotrebno prosipane hiljade litara dragocene čiste vode i zbog čega građani ovog dela Niša gacaju u vodi i blatu.
Međutim taj banalan problem na jasan i jednostavan način pokazuje nesposobnost rukovodstva ova dva najveća komunalna preduzeća a na kraju važnije i nesposobnost rukovodstva Grada Niša na čelu sa Gradonačelnicom.
Nesposobnost rešavanja ovakvih najjednostavnijih problema samo ilustruje da je taj stepen nesposbnosti suštinski razlog dugogodišnjih kašnjenja za Niš važnih strateških projekata kao što su: zatvaranje smetlišta Bubanj i izgradnja nove deponije, izgradnja postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, izmeštanje pruge iz Niša i mnogi drugi.
Za ova kašnjenja isključivo je odgovorna SNS i rukovodstvo Grada i svih javnih službi koja ta stranka imenuje.
Srpski Pokret Dveri zato zahteva da se pored predsedničkih i republičkih izbora iduće godine u Nišu održe i vanredni lokalni izbori.”, navodi se u saopštenju koje potpisuje mr Miroslav Premović iz Saveta za zaštitu životne sredine Gradske organizacije Srpskog pokreta Dveri Niš.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare