Dveri: Havarijska nesposobnost rukovodstva JKP Naissus

NIŠ
Srpski pokret Dveri smatra da je desetogodišnje upravljanja JKP Naissus od strane nesposobnih i nestručnih SNS kadrova, dovelo do kolapsa vodovodne mreže u mnogim delovima grada, a što najbolje ilustruje jučerašnji odnosno poslednji od pet havarijskih kvarova magistralnog cevovoda Studena – Niš na teritoriji Niške Banje, saopštio je ovaj pokret.
“Neispunjeno obećanje rukovodstva JKP Naissus da će kvar biti uklonjen „do kraja jučerašnjeg dana“ samo dodatno potvrđuje razmere nesposobnosti i nestručnosti rukovodećih SNS kadrova u ovom preduzeću.
Inače ovo je peti havarijski kvar na ovom, za vodosnabdevanje grada, ključnom magistralnom cevovodu u poslednjih godinu dana. Ovoj havariji prethodile su još četri – jedna marta 2012., dva aprila 2021. i jedna decembra 2021. godine.
Zbog pomenutih havarija na ukupno osam do deset dana ostajali su bez vode stanovnici Jelašnice, Prve Kutine, dela Bubnja, Pasi Poljane, Proseka, dela Niške Banje, Suvog Dola, naselja Nikole Tesle kao i viših delova grada.
A da stvari budu gore, sada već izvesno odlazeća gradonačelnica Dragana Sotirovski, umesto da novac građana ulaže u komunalnu infrastrukturu i druge objekte od opšteg značaja, isti troši u sumanute „projekte“ kao što su Akva Park u Niškoj Banji.
Građanima Niša ne trebaju, niti havarijski nesposobni i nestručni SNS kadrovi niti Akva Park gde bi se isti udomili i „brčkali“, već im treba stalno dostupna i ispravna PIJAĆA VODA tj. pouzdan magistralni cevovod Studena – Niš”, navodi se u saopštenju Dveri.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare