Osumnjičenoj za tešku saobraćajnu nezgodu kod Vladičinog Hana određen pritvor do 30 dana

VLADIČIN HAN-VRANJE


Više javno tužilaštvo u Vranju zatražilo je od suda da Anđeli S. iz Predejana, koja se sumnjiči za izazivanje teške saobraćajne nesreće u kojoj su 29. januara poginule dve devojke odredi pritvor do 30 dana.
Anđela S. je danas u prisustvu svog advokata na saslušanju u tužilaštvu negirala izvršenje krivičnog dela – teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaj.
Tužilaštvo smatra da je delo izvršila sa umišljajem, jer je vozila kola sa probnom vozačkom dozvolom u vremenu kada nije smela da vozi i to pod uticajem alkohola, neprilagođenom brzinom osobinama i stanju puta, vidljivosti, preglednosti i atmosferskim prilikama.
Osumnjičenoj za ovo krivično delo preti kazna zatvora od 2 do 12 godina, imajući u imajući u vidu da su dve devojke poginule, dok je jedna lakše povređena. Odluku o ovom predlogu treba da donese sudija za prethodni postupak Višeg suda u Vranju.
Osumnjičena je vozila sa probnom vozačkom što znači da nije smela da bude za volanom u trenutku kada se desila nesreća, jer sme da vozi do 23 časa, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare