Dvanaest požara i lančani sudar

LESKOVAC

Leskovački vatrogasci gasili su juče ukupno dvanaest požara a dim zbog jednog od njih bi mogao biti uzrok lančanog dudara u kome je učestvovalo pet vozila.

Portparol leskovačke Policijske uprave Boban Zdravkovic rekao je za JUGpress da je uzrok ovog lančanih sudara ,, neprilagođena brzina uslovima i stanju na putu,,.

Po njegovim režima materijalna šteta na automobilima se utvrdijuje a tri osobe su juče javile u leskovački bolnicu gdje su im konstatovane lake telesne povrede.

,, Vozači su rekli da je na putu bilo dima ali oni su u obavezi da brzinu kretanja prilagode uslovima na putu,, ukazuje Zdravkovic.

Načelnik odjeljenja za vanredne situacije Ivica Randjelović kaže za JUGpress da je pored puta Leskovac Grdelica hoteli nisko raslinje, da su vatrogasci, koji su krenuli da gase požar u polju iza Badinca, videli vatru, podelili se u dve ekipe i krenuli u gase je.

Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca nije bilo štete na obližnjim vikendicama.

Požar kod Badinca je takodje ugasen, hoteli je oko dva kilometra  polja.Randjelović kaže da su vatrogasci juče gasili dvanaest požara na teritoriji grada Leskovca i da su se oni pojavili u najvećem broju slučajeva iz ljudskog nemara, zbog paljenja niskog rastinjs iida

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
trackback
Dvanaest požara i lančani sudar | Sindikat vatrogasaca Srbije
5 godine pre

[…] AUTORA: JUGPRESS OKTOBAR 5, […]