DSS: ZAŠTO GRADONAČELNIK NIJE GRADIO VIKENDICU U KANJONU VUČJANKE?

LESKOVAC

Gradski odbor DSS iz Leskovca uputio je večeras otvoreno pismo gradonačelniku Leskovca Goranu Cvetanoviću .

 

Otvoreno  pismo GO DSS Leskovac  predsedniku  SNS Leskovca

(gradonačelniku Goranu Cvetanoviću)

 

Gospodine Cvetanoviću,

 

Obraćamo Vam se jedino mogućim putem, preko medija,  jer nismo u mogućnosti drugačije  da repliciramo Vašim napadima na DSS Leskovac.

Uzurpirali ste skupštinsku govornicu sa koje besomučno napadate sve one koji se ne slažu sa Vašom retorikom i politikom pogubnom za Leskovac koji, svojim činjenjem, dovodite u najgori mogući položaj ne samo u Srbiji već i na Balkanu.

Podsećanja radi, na vlast ste došli izigravanjem izborne volje birača;  tačnije, na izborima ste imali osamnaest odborničkih mesta, što je predstavljalo Vaš ukupni izborni rezultat.

Izmedju ostalih, oduzeli ste još četiri mandata Demokratske Stranke Srbije koji Vam i danas služe, nastojanju da urušite sve što je iole vredno u Leskovcu.

Jednog odbornika DSS-a ste kupili radnim mestom, a njegovog oca zaposlili na mesto pomoćnika direktora u jednom javnom preduzeću.

Drugog ste kupili postavljajući ga na visoko mesto u gradjevinskoj direkciji grada.

Treći odbornik je, gubeći svoje pozicije na republičkom nivou, formirao stranku koja i danas čini Vašu vladajuću koaliciju.

Četvrti nekadašnji odbornik DSS–a Leskovac je takodje u Vašoj koaliciji.

Mi smo ih se davno odrekli i isključili ih iz DSS-a.

Prenebregavate činjenicu da DSS, pored toga što je nacionalna stranka, ima u svojoj ideji i ono ,,demokratsko,, što nas čini jedinstvenom strankom kako u Leskovcu tako i na političkoj sceni Srbije.

Umanjujete vrednost ljudi iz DSS-a Leskovac govoreći da su minorna stranka i da neće preći cenzus, a zaboravljate da od prvih petnaest funkcionera sa Vaše liste polovinu čine kadrovi koji su pripadali DSS-u, odustali od ideje DSS-a i preleteli u SNS zbog obećanog im položaja.

Javno etiketirate politiku GO DSS Leskovac i dugogodišnje članove samo zato što ne misle kao Vi, zato što čuju želje žitelja grada Leskovca koji jasno iskazuju svoje nezadovoljstvo nebrigom za rešenje njihovih problema. Problem vodosnabdevanja Grdelice, rešenje komunalnih problema Grdelice i Vučja, ne vodjenje računa o privrednom razvoju u mestima koja su iskazala inicijativu za formiranje gradskih opština.

Zaneti svojom bahatošću, imenom i prezimenom sa uzurpirane skupštinske govornice prozivate odbornike, očeve odbornika, umetnke i sve one koji Vam ne mogu drugačije replicirati.

 

Ovom prilikom Vam postavljamo nekoliko pitanja:

  1. Zašto Vi niste u svojim ,,ofšor,, firmama  zapošljavali hiljade Leskovčana?
  2. Zašto ste svoj objekat sagradili na Vlasini, a ne u kanjonu Vučjanke i time doprineli razvoju turizma u ovom kraju?
  3. Zašto niste kupovali stanove u Leskovcu i time makar malo povećali stanogradnju?
  4. Zašto niste svojim odlukama o kupovini Jugekspresa i Sintetike, kao lokalpatriota, omogućili nekom lokalnom uspešnom preduzeću da uposli odredjeni broj radnika, već ste za obećanih 1500 radnih mesta a zatim prihvaćenih 200, stranom partneru besplatno dali prostor i obezbedili mu višemilionske subvencije u Evrima kojima će jeftino kupovati našu radnu snagu (Vaše partijske istomišljenike)?
  5. Zašto za protekle četiri godine sa Vaših belosvetskih putovanja, niste doveli nekog investitora u Vučje ili Grdelicu?

 

Iskreno se nadamo da će Vas na ovim izborima gradjani adekvatno nagraditi za Vaše aktivnosti; izgradnju puteva sa sumnjivim kvalitetom asfalta, otvaranja česmi bez vode, otvaranje prodavnica, svečana otvaranja toaleta, navodi se u otvorenom pismu koje potpisuje Gradski Odbor Demokratske Stranke Srbije Leskovac a koje  objavljujemo u integralnoj verziji kakva nam je i dostavljena.

 

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
marko
marko
8 godine pre

Ne bavi se gosn Mesko samo kupovinom odbornika nego i dobijanjem nekretnina na poklon od strane nepoznatih preduzetnika… A, šta će on njima zauzvrat dati i to je nepoznato.

jasmina
jasmina
8 godine pre

A bre on zna a mi sto ne znamo eventualno smo si krivi!