DS :I „VODOVOD“ SE UKLJUČIO U PREDIZBORNU KAMPANJU

LESKOVAC

 

Kandidat za narodnog poslanika u Skupštini Srbije i kandidat za odbornika u gradskoj Skupštini sa liste DS  Srđan Đokić optužio je sadašnju vlast u Leskovcu da zloupotrebljava resurse grada „ na način koji do sada nije viđen u političkom životu grada“

„Vodovod“ je pokrenuo akciju koju sprovodi od 1. marta do 1. maja 2016. godine. U tom periodu će pod povoljnim uslovima ovo javno preduzeće moći da uvede kućni priključak na vodovodnu mrežu. To znači da se „Vodovod“ direktno uključio u izbornu kampanju SNS- proglasom koji deli meštanima grada Leskovca. „Vodovod“ nije trgovinska kuća da bi sprovodila akcije. Šta ćemo sa građanima koji su pre ove akcije uplatili pravu cenu priključka za vodu?To znači da su oni prevareni, kao i građani mesne zajednice Badince, koji do dan danas nemaju vodu“, rekao je Đokić na današnjoj konferenciji za medoje.

 

Priključak na mrežu će sa popustom u tom periodu koštati 18 hiljada, a omogućeno je i plaćanje u ratama. U proglasu se kaže da će njihovi radnici biti prisutni na terenu i pružati besplatne konsultacije građanima u vezi priključka za vodu, što je još jedan dokaz uključivanja „Vodovoda“ u predizbornu kampanju SNS-a, rečeno je na konferenciji.

SNS se reklamaira na brojnim bilbordima u gradu, i to radi o trošku građana Leskovca, rekao je Đokić i objasnio:

„Svi svetleći bilbordi zakačeni su na uličnu rasvtu, koju plaćaju građani Leskovca i poreski obveznici preko Direkcije za urbanizam . Pitam se šta bi se desilo kada bi se svi privatnici koji imaju svoje reklame prikačili na uličnu rasvetu, na to pravo imaju svi. Umesto da radi svoj posao, Direkcija je dozvolila SNS-u da koristi njihove resurse u predizbornoj kampanji.

Grad se uređuje zbog dolaska počasnog građanina Leskovca Aleksandra Vučića, ali to treba raditi tokom cele godine, a ne samo sada, smatra Srđan Đokić.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare