DS: STRANKA NEPISMENIH SRBIJE GOVORI O PROSVETI?!

LESKOVAC

“Građani Leskovca zahvaljuju SNS-u što je najzad otkrio krivca za katastrofalno stanje u prosveti. S obzirom da je dotični Savet izjavio kako su oni zaslužni za sve, red je da građane Leskovca podsetimo na njihove navodne zasluge”, saopštio je danas Gradski odbor SNS-a.

 

“Najveća navodna „zasluga“ je  smanjenje plata u prosveti i dovođenje prosvetnih radnika u ponižavajući položaj. Ako SNS vlastodršci misle da gladni prosvetni radnici mogu da budu dobri učitelji, nastavnici i profesori, onda je za funkcionere SNS-a bolje da od danas ne rade više ništa, jer će šteta za ovo društvo biti manja.

Savet zaprosvetu SNS-a se hvali i obnavljanjem škola. Zanima nas da li pod tim podrazumevaju i padanje plafona u školi u Vučju, koji samo srećom nije usmrtio tridesetoro dece; zanima nas da li se ponose što plafon te učionice ni do danas nije popravljen; da li su ponosni što je isti izvođač radova nastavio saradnju sa gradskim strukturama u Leskovcu i što mu je dodeljen novi posao. To zanima građane Leskovca!

Po rečima Saveta za prosvetu SNS-a, njihova zasluga je i isplaćivanje plata i putnih troškova; u normalnim društvima ovo bi bila podrazumevajuća činjenica, ali ne i društvu koje vodi SNS. S obzirom da dobar deo SNS funkcionera ne zna ni gde ni šta su studirali, imajući u vidi da polovina ne ume ni da izgovori nazive visokih škola i fakulteta koje su navodno završili, mislimo da je bolje da SNS ne radi ništa više u prosveti.

Sve čega se dotakao SNS, na čelu sa Goranom Cvetanovićem, doslovno je upropašćeno. Prosveta opstaje samo zahvaljujući pojedincima i njihovoj želji da naša deca dobiju bolje obrazovanje. Ipak, DS se boji da će SNS, ukoliko ostane na vlasti, uspeti da uništi sve šta su demokrate i njihovi sposobni pojedinci godinama stvarali u prosveti.

Zato DS poziva građane Leskovca da izlaskom na izbore  i glasanjem za DS ne dozvole da SNS – poznatija kao Stranka Nepismenih Srbije – ikada više  obavlja bilo kakvu funkciju vezanu za prosvetu u Leskovcu”, navodi se u saopštenju koje prenosimo u integralnoj verziji, bez ikakvih korekcija..

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare